Όταν είδα για πρώτη φορά τις λεγόμενες grocery bags που λάνσαρε η δημιουργός και σχεδιάστρια του brand Rien By Penny Vomva, απλά εντυπωσιάστηκα. Είπα να, εδώ υπάρχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Κάτι που έχει άποψη.

Μαζί μου συμφώνησαν και άλλοι. Κάποιο από αυτούς επιφανή μέλη του εγχώριου και διεθνούς Jet set.

Από τότε το brand μεγάλωσε και πέρα από τις ελληνικές χειροποίητες τσάντες επεκτάθηκε σε ένα ευρύ φάσμα της επώνυμης μόδας κερδίζοντας και εκεί τις εντυπώσεις.

Προσωπικά λατρεύω τα ρούχα της Rien. Τα βρίσκω πραγματικά συναρπαστικά με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο που ταιριάζει στην προσωπική μου ιδιοσυγκρασία.

Όμως τις τσάντες της συλλογής συνεχίζω να τις έχω στην καρδιά μου. Όχι μόνο τις grocery bags που πλέον μπορεί κάποιος να βρει σε κάθε μέγεθος. Όλες τις μοναδικές δερμάτινες τσάντες που ανοίγουν για εμένα μια πόρτα σε έναν υπέροχο κόσμο.

Rien: Ελληνικές χειροποίητες τσάντες που ξεχωρίζουν

 

Οι grocery bags ήταν και είναι σταθμός στις επώνυμες τσάντες. Το brand ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Σήμερα η συλλογή της Rien περιλαμβάνει μια μεγάλη συλλογή από δερμάτινες τσάντες που ικανοποιούν ακόμα και τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας.

Οι τσάντες Rien είναι χειροποίητες ενώ για πρώτη ύλη χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας ιταλικό δέρμα που τους δίνει ασυναγώνιστη εμφάνιση και εκπληκτική υφή.

Για την παρασκευή κάθε τσάντας εκτός από το σχέδιο υπάρχει επιλογή ανάμεσα στο ύφασμα που θα χρησιμοποιηθεί και το χρώμα, καθώς οι τσάντες φτιάχνονται κατά παραγγελία. Ως προς το ύφασμα αυτό μπορεί να είναι δέρμα ή suede, ενώ μια μεγάλη χρωματική παλέτα είναι διαθέσιμη προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και το γούστο κάθε πελάτη.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε

Κάθε τσάντα rien είναι μοναδική με το δικό της τρόπο. Από την πιο κλασσική μέχρι την πιο πρωτότυπη. Οι μεγάλες αγάπες ωστόσο δεν κρύβονται. Έτσι εκτός από τις διαφόρων μεγεθών grocery bags λατρεύω τις πραγματικά υπέροχες soft fridge edition όπως και το λειτουργικότατο Perfect-OH Waist pochette που συνδυάζει ένα μικρό τσαντάκι με καλαίσθητη ζώνη.