ΠΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Ο ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ, ΟΙ «ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ» ΙΑΣΜΙΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΣΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ»

Να ξεκινήσουμε από την δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, του νεαρού κυρίου Τσαλικίδη ο οποίος αντί να ζητήσει συγνώμη από τους κατοίκους τους Ιάσμου που κράτησε την γέφυρα του Κομψάτου πεσμένη για πάνω από δύο χρόνια «γονατίζοντας» κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους χαρακτήρισε «πανηγυρτζήδες» γιατί διάλεξαν να διαμαρτυρηθούν με σατιρικό τρόπο απέναντι στην απραξία του.

Εγώ δεν ξέρω αν ο Νίκος Τσαλικίδης, πρωτοκλασάτο στέλεχος του κ. Μέτιου θα ξαναεκλεγεί,  όμως σίγουρα στις άλλες εκλογές, θα φάει «μαύρο» από τους Ιασμιότες και αυτό θα τους το θυμίζει η πεσμένη γέφυρα που δεν πρόκριτε να στηθεί μέχρι τις επόμενες εκλογές, εκτός αν γίνει θαύμα.

 

ΡΙΤΒΑΝ ΝΤΕΛΗ ΧΟΥΣΕΙΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΣ «ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»

Είδα τις φωτογραφίες της xanthinet και του Σεμπαιδήν Καραχότσα με το σκουπιδομάνι στον δήμο Μύκης και σίγουρα δεν ευθύνεται ο επί 20 ημέρες δήμαρχος Ριτβάν Ντελή Χουσείν.

Όμως νομίζουμε πώς ο νέος δήμαρχος Μύκης και διάθεση έχει και πέρα από τα «καλούπια» που καμιά φορά οι υποχρεώσεις κρατούν “αγκυλωμένους” τους δημάρχους της Μύκης, είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξεβρωμίσει τον δήμο Μύκης γιατί απλούστατα οι συνδημότες τους δεν φταίνε.

Με αυτήν την λογική μαθαίνουμε από στενούς τους συνεργάτες και από συγγενικά του πρόσωπα ότι είναι διατεθειμένος να παλέψει για να λείψουν οι εικόνες ντροπής από τον δήμο του.

 

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ; ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΧΟΥΦΤΑ ΨΗΦΟΥΣ»

Και μόνο που ο ψευτομουτής Ξάνθης Μετέ συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των μαθητών του μειονοτικού σχολείου το πρόβλημα των μαθητών αν και υπαρκτό χάνει την αξία του και οδηγεί (τις κινητοποιήσεις) σε άλλη σφαίρα.

Είχαμε γράψει από την αρχή ότι η κινητοποιήσεις δεν έχουν να κάνουν με τα προβλήματα των μαθητών του μειονοτικού γυμνασίου Λυκείου αλλά με την επίδειξη ισχύος των Προξενικών στην κοινωνία της Ξάνθης και ίσως σε κάποιους δημάρχους οι οποίοι πουλήθηκαν για «μια χούφτα ψήφους».

 

 

ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟ ΦΕΡΕΤΡΑ

Νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα όμως, το τελευταίο γεγονός το βράδυ της Κυριακής που όλοι αντιληφθήκαμε ότι η Μερσεντές που οδηγούσε δουλέμπορος με 16 λαθρομετανάστες να μετατρέπετε σε αεροπλάνο, ε… όσο νάνε αυτό δεν το περίμενε κανένας.

Νομίζουμε ότι με κάποιο τρόπο η πολιτεία πρέπει να σταματήσει τις μερσεντές να «πετάνε». Παράγινε το κακό. Μέχρι σήμερα οι παράνομοι μετανάστες έβαζαν σε κίνδυνο την δική τους  ζωή και αυτό ήταν δική τους επιλογή.

Όμως από την ώρα που κινδυνεύουν πολίτες να χάσουν την δική τους ζωή εξ αιτίας τους αλλάζει το «μουχαμπέτι» .

Καλό το παραμύθι περί φιλανθρωπίας των «προοδευτικών» που μετέτρεψαν τα σύνορα της χώρας σε «σουρωτήρι», αλλά στην γωνία περιμένει δράκος και στην πραγματικότητα περιμένει τους ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες ο… χάρος.