Δώρα Αυγέρη τόσο μίσος;

 

Διαβάσαμε την ανακοίνωση της βουλευτού Θεσσαλονίκης  του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη που επί 24 συναπτά έτη συντηρούνταν από την ΕΡΤ, η οποία αναφερόμενη στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην 48η ΔΕΘ  ξεδιπλώνει τόσο μίσος, τόση εμπάθεια, τόσο ΜΕΓΆΛΗ  εμφυλιοπολεμική ρητορική που πραγματικά αυτός που διαβάζει την ανακοίνωση της αυτόματα ταξιδεύει στον χρόνο και σταματά στην περίοδο του Στάλιν.

Η κυρία Αυγέρη μιλά για εκτροχιασμό του μετρό όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίαζε κομμάτια του έχοντας φωτογραφίες αντί για έργα και σίγουρα η έκφραση ότι ο Μητσοτάκης θα πάρει τα αρχαία του μετρό τύπου Έλγιν ξεπερνάει κάθε λογική.

Αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά για όσα τις «σέρνουν» οι ακόλουθοί της στο twitter για να καταλάβει την αγραμματοσύνη και ασχετοσύνη της με τον περίγυρο της, παρόλο που έχει πάρει «ντοκτοράδες», μάστερ και μιλά τρεις γλώσσες.

Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας το δελτίο τύπου της βουλευτού απλά παύει να αναρωτιέται κανείς γιατί η χώρα έπεσε τόσο χαμηλά.

Είναι εμφανέστατο ότι η κυρία Αυγέρη δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Κ. Μητσοτάκη αλλά τα έχει με το σύστημα που της στέρησε την εξουσία.