Γκρινιάζουν οι ΝΔημοκράτες της Καβάλας για τον Σιμιτζή. Ο Μητσοτάκης έδωσε το παράδειγμα

Η ΝΔ «έτρωγε» και «τρώει» τα παιδιά της

Κακώς γκρινιάζουν τα στελέχη της ΝΔ στην Καβάλα επειδή ο Χ. Μέτιος αποφάσισε ή θα … αποφασίσει να κάνει αντιπεριφερειάρχη τον Κ. Ζιμιτζη, επειδή λέει ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Μάλλον ο Κ. Μητσοτάκης θα το δει θετικά το όλο θέμα αφού είναι ο πρώτος διδάξας.

Πασόκοι και πρώην Ποτάμια, ακόμη και ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφιοι και έγιναν βουλευτές και Γενικοί Γραμματείς και τους δόθηκαν πολλά πόστα στην Κυβέρνηση του. Γιατί λοιπόν να είναι αρνητικός στην τοποθέτηση του Κ. Σιμιτζή στην αντιπεριφέρεια Καβάλας;

Μάλλον θετικά θα το δει,  παρά αρνητικά.

Τώρα όσο για την τοποθέτηση του κ. Σιμιτζή στην Αντιπεριφέρεια,  θα πούμε μόνο ότι η ΝΔ τρώει τα παιδιά της. Άλλωστε όταν κάποιον τον έχει; σίγουρο … απλά, τον αφήνεις στην γωνιά του να περιμένει. Προηγούνται τα στελέχη των πρώην ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ρίξτε μια ματιά στην γειτονιά μας εδώ στην Ξάνθη και θα καταλάβετε.

Πόσα παλληκάρια ξαφνικά έγιναν νεοδημοκρατέστεροι των νεοδημοκρατών; Μάλιστα πολλοί από αυτούς κυκλοφορούν φωτογραφίες αγκαλιά με τον Κυριάκο.

Όταν οι απλοί αγωνιστές ΝΔημοκράτες έτρωγαν τόνους λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι ΝΔημοκράτες ήταν «κολητοί», είχαν δημόσιες σχέσεις και όλο και «βολεύονταν» με το κάτι τις τους.

Τώρα όμως που ήρθε η ΝΔ, φωτογραφίες με τον Μητσοτάκοι, βασιλικότεροι του Βασιλέως.

Άρα για πιο λόγο οι ΝΔημοκράτες να εξανίστανται; Προηγούνται οι προερχόμενοι από τα άλλα κόμματα ή οι ΝΔημοκράτες μαϊμού.