Το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Γιατρών ΕΣΥ με ομόφωνη απόφασή του απέρριψε όλους τις ενστάσεις, δικαιολογίες και ισχυρισμούς του Πανεπιστημιακού Γιατρού, ο οποίος πριν από 22 μήνες είχε συλληφθεί από αξιωματικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, και τον κήρυξε ένοχο για δωροδοκία (φακελάκι).Τα χρήματα είχαν ζητηθεί για εγχείριση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο εν λόγω γιατρός για την ίδια υπόθεση είχε καταδικαστεί από το 3μελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης. Η υπόθεση εκδικάστηκε πειθαρχικά σε 2ο βαθμό – είχε προηγηθεί καταδικαστική απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της 4ης ΥΠΕ- και είναι τελεσίδικη.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023
Πρόσφατα άρθρα
- Πώς θα αναπληρωθεί το ζωικό κεφάλαιο που θανατώθηκε από την ευλογιά στην ΑΜΘ; Μείον 100,000 ζώα από το κεφάλαιο ζωής των κτηνοτρόφων
- Super Cup 2025: Το Σάββατο (23/08) ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΟΞ και Άρη Αβάτου
- Δυστύχημα στα διόδια Ιάσμου. Τραγικός επίλογος η Ιατροδικαστική έκθεση
- Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
- ΚΚΕ ΑΜΘ: Ευθύνες της Περιφέρειας για το οδικό δίκτυο
- Μαριάνθη Μαλιαρουδάκη: Προσοχή σε παραπλανητικές ιστοσελίδες που ζητούν πληρωμές για καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο
- Αποτροπή κατάργησης του 18ου Δημοτικού Σχολείου;
- Τι μήνυμα της Κυριακής και το πρόγραμμα του Σεβασμιοτάτου
- Έκδοση καρτών εισόδου στους μόνιμους κατοίκους της Παλιάς Πόλης
- Ακίνητα: Άπιαστο όνειρο για τους Έλληνες, επενδυτική ευκαιρία για τους ξένους