Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (4-8-2019) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του νομού Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι όπως προέκυψε καθοδήγησε, πεζός, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας από την πόλη της Καβάλας

 Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών, εξύβριση και αντίσταση κατά περίπτωση  

 Συνελήφθησαν χθες (2-8-2019) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, κατοχή ναρκωτικών, εξύβριση και αντίσταση κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία, όπως προέκυψε, είχε δηλωθεί κλοπή την 30-7-2019 σε αστυνομική υπηρεσία της Καβάλας.

Επιπλέον στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκαν 4 ναρκωτικά δισκία, ενώ ο 23χρονος αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και εξύβρισε τους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω ναρκωτικά δισκία και η αφαιρεθείσα δίκυκλη μοτοσικλέτα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή οχήματος, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 Συνελήφθη χθες (2-8-2019) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ακολούθως κατά τον ενδελεχή έλεγχο, προέκυψε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την ίδια ημέρα σε αστυνομική υπηρεσία της Ξάνθης. Επιπλέον στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκαν 59 ναρκωτικά δισκία.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω ναρκωτικά δισκία και το αφαιρεθέν όχημα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου Καβάλας.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης 2 μέλη σπείρας τα οποία μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από 6 κιλά ηρωίνης

 Συνελήφθησαν χθες (5-8-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) μέλη σπείρας, τα οποία εντοπίσθηκαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από 6 κιλά ηρωίνης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 40 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 46χρονο ημεδαπό, επίσης μέλος της σπείρας, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλώματος που μεταφέρει ηρωίνη από την Τουρκία στην Ελλάδα, οι αστυνομικοί  πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, κινούμενοι στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής με κατεύθυνση την Κομοτηνή και να μεταφέρουν ποσότητα ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, σε ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, εντόπισαν δώδεκα (12) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6.200 γραμμαρίων, κάποιες από τις οποίες βρέθηκαν εντός σακιδίου και άλλες επιμελώς κρυμμένες σε χώρο του οχήματος.