Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα όσον αφορά στα προεκλογικά σποτ υποψηφίων …

Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα όσον αφορά στα προεκλογικά σποτ υποψηφίων, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, καθώς οι υποψήφιοι  βουλευτές «τα δίνουν όλα» με «φόντο» τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Έτσι, προσπαθώντας να ξεχωρίσουν ανάμεσα στα πιο προβεβλημένα πολιτικά πρόσωπα, δεν διστάζουν να πάνε ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση «προεκλογικό σποτ».

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως προσπάθησε και ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη, Ανέστης Αντωνιάδης, με το δικό του σποτ.

Δείτε το στο facebook

Το βιογραφικό του υποψηφίου βουλευτή Ξάνθης με το ΚΙΝΑΛ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη.

Ο Ανέστης Αντωνιάδης γεννήθηκε στη Ξάνθη το 1977. Σύντροφος του είναι η Άννα Μπαλαφούτη και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της ενέργειας και της ψηφιακής τηλεόρασης. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη Μ. Βρετανία. Είναι κάτοχος πτυχίου ιχθυοκαλλιέργειας με δύο μεταπτυχιακά, στην διοίκηση και διαχείριση επιχειρήσεων (ΜΒΜ) και στα χρηματοοικονομικά συστήματα πληροφορικής.

Ζει, εργάζεται και κοινωνικοποιείται στην πόλη της Ξάνθης. Αναπληρωματικό διοικητικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου “Οι Απαράδεκτοι”. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης.

Πρώην Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ. Μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης από το 2013. Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης από το 2016. Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 2012 (Λίστα) και με την Δημοκρατική Συμπαράταξη τον Σεπτέμβριο του 2015 (Λίστα).