Ποιος και τι έχασε στις εκλογές

Έχασε προφανώς και χωρίς καμία αμφισβήτηση το όλο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο ίδιος ο αρχηγός του και πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας.Μετά και τα τελικά αποτελέσματα του 2ου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, τους +576.000 ψήφους που έλαβε η ΝΔ και τους -175.000 ψήφους που έχασε το ΣΥΡΙΖΑ, ας δούμε με νηφαλιότητα ποιος και τι έχασε σ΄ αυτές τις εκλογές.

Έχασαν οι ΑΝΕΛ και προσωπικά ο ίδιος ο αρχηγός τους Πάνος Καμμένος, με τους -152.000 δε ψηφοφόρους που τους γύρισαν την πλάτη, εξαφανίστηκε από τον κοινοβουλευτικό χάρτη το κόμμα τους. Τους κέρδισε μέχρι και ο Ψηνάκης.

Έχασαν όλοι οι προδότες της πατρίδος μας που συμμετείχαν ενεργά ή στήριξαν με την ψήφο τους την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Έχασε ο καραγκιόζης γονατιστής με το χέρι στην καρδιά, που στο βωμό μιας υπουργικής καρεκλίτσας πούλησε ότι ιερό και όσιο πίστευε μέχρι τώρα.

Έχασαν οι υβριστές του ελληνικού λαού που χαρακτήριζαν όσους διαφωνούσαν μαζί τους, ως φασίστες και χρυσαυγίτες. Εάν κ. Τσίπρα τα εκατομμύρια των Ελλήνων που συμμετείχαν στα μεγάλα συλλαλητήρια ήταν χρυσαυγίτες το κόμμα αυτό θα ήταν πρώτο στις εκλογές και δεν θα κατακρημνιζόταν χάνοντας 261.000 ψηφοφόρους. Αλήθεια Αλέξη έχεις συγκρίνει τις δικές σου προεκλογικές συγκεντρώσεις με τα μεγάλα συλλαλητήρια;

Έχασαν τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ, οι βρικόλακες της πολιτικής και οι αποστάτες από τα άλλα κόμματα που μόλις κατάλαβαν ότι δεν έχουν να ωφεληθούν τίποτα πλέον από τα κόμματα τους, αγκάλιασαν τις καρεκλίτσες που τους προσέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έχασαν οι Καρανίκες και οι Πετσίτηδες. Ας με συγχωρήσουν όσοι δεν αναφέρω.

Έχασε ο ψευτοτραμπουκισμός και ο κουτσαβακισμός των  Πολάκηδων.

Έχασε το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Η αναξιοκρατία και οι διορισμοί συγγενών, φίλων και συνοδοιπόρων σε θέσεις για να τρώνε το μεδούλι του κοσμάκη.

Έχασε ο εναγκαλισμός με τη διαπλοκή και η ανυπαρξία τιμωρίας σε όσους έχουν καταχραστεί περιουσία του ελληνικού λαού

Έχασε ο διωγμός, οι ιδεοληψίες και το μίσος, σε κάθε τι πατριωτικό, σε κάθε τι θρησκευτικό, σε κάθε τι οικογενειακό, σε κάθε τι σωστό και νόμιμο.

Έχασε η αθεΐα.

Έχασαν η ανοχή στην ανομία, το παρακράτος των Εξαρχείων, οι μπαχαλάκηδες και οι κάθε λογής συλλογικότητες.

Έχασε η προσπάθεια διάλυσης της παιδείας και οι φιλότιμες προσπάθειες των ανεκδιήγητων Φίλη και Γαβρόγλου.

Έχασε  ο συνωστισμός της Ρεπούση και η παραχάραξη της λαμπρής μας Ιστορίας

Έχασαν το ψέμα και η εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Έχασαν η αλαζονεία, ο αμοραλισμός, η μισαλλοδοξία, η αμετροέπεια.

Έχασαν οι κολοτούμπες. Τα ΝΑΙ που έγινα ΟΧΙ και τα ΟΧΙ που έγιναν ΝΑΙ.

Έχασε ο εναγκαλισμός με την οικονομική ελίτ του τόπου. Εκεί που έκανε, ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του, χλιδάτες διακοπές σε κότερα και βίλες, εκεί έβριζε για να θολώσει τα νερά

Έχασε η ανυπαρξία αντίδρασης στις συμφορές στην Μάνδρα και στο Μάτι με τις εκατόμβες των νεκρών,

Έχασαν οι μεταφερόμενοι χειροκροτητές.χωρίς μέχρι τώρα να ζητηθεί ούτε μια συγνώμη.

Κύριε Τσίπρα, ο Αβραάμ Λίνκολν είχε πει:  «Mπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα».

Go back κύριε Τσίπρα !!!!!

Αργύριος Ανδριώτης

Αξιωματικός ε.α.