Αυτούσιο από τον ΜΑΧΗΤΗ. Κάποιος Μανώλης μοιράζει 20ρακα στο Δροσερό, στον Κασκανέ, και αλλού. Αυτό τώρα … είναι καλό;

Μεταφέροντας αυτό που διαβάσαμε στον Μαχητή μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι μετά από αυτό,   όλα “βαίνουν” καλώς στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του “πρώτου” πολίτη του δήμου Ξάνθης και απλά αναρωτιόμαστε αν θα μπορούσε κάποιος δικαστικός λειτουργός – λέμε τώρα – να πάρει αυτήν την ανάρτηση και να ερευνήσει αν όντως αυτό στέκει. Γιατί αν στέκει, σημειώνουμε ότι δεν είμαστε νομικοί, έχουμε την αίσθηση  ότι ευθέως ο εν λόγο κύριος λέει πώς  κάποιος Μανώλης μοίραζε 20ρικα στο Δροσερό, στον Κασκανέ και στα Κιμέρια.

Δεν έπρεπε η δικαιοσύνη λόγω του πονηρού των εκλογών να ρωτήσει ποιος Μανώλης μοιράζει 20ρικα και γιατί;

Είπαμε εμείς νομικοί δεν είμαστε αλλά ….

Αρκεί μόνον να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι ο νυν και εν δυνάμει δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης μας τραβολογούσε στο δικαστικό μέγαρο της Ξάνθης εξ αιτίας ενός ρεπορτάζ που αναρτήσαμε για λογαριασμό της Xanthitimes.gr, όχι για το ορθό ή μη του ρεπορτάζ, αλλά για να μας υποχρεώσει να του “δώσουμε” την πηγή για να την κυνηγήσει στα δικαστήρια. Για τέτοια πράγματα μιλάμε, όχι κάποιος που εμμέσως πλην σαφώς λέει ότι κάποιοι για κάποιον άγνωστο – γνωστό – λόγο, χρηματίζονται με 20ρικα προφανώς για να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Καμιά φορά και η δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο όντως δεν βλέπει και δεν ακούει.

Αναγνώστης μου έστειλε με email στον “Μ” την παρακάτω ανάρτηση, φανατικού…Τσεπελικού οπαδού που αφιερώνω στους….Παπαχρόνη, γιατρούς κλπ που ζητάνε….καταψήφιση και των δυο συνδυασμών στις  εκλογές της 2 Ιουνίου! (σ.σ. Περιμένω πως και πως την ανακοίνωσή  τους, διότι αν δεν κάνω λάθος, ζητάν αποχή απο τις κάλπες και …..αυτοί που ζητούσαν απο τους δημότες να πάνε να ψηφίσουν;) Διαβάστε την προσεχτικά:
-Εισαγγελέας; Προκειμένου Να βρει αυτό το ΑΘΛΙΟ υποκείμενο που έκανε την παραπάνω ανάρτηση;

Αυτούσιο από τον ΜΑΧΗΤΗ. Κάποιος Μανώλης μοιράζει 20ρακα στο Δροσερό, στον Κασκανέ, και αλλού. Αυτό τώρα … είναι καλό