Κανένα σχόλιο από Μαξίμου

Ερωτηματικά για τις διακοπές του Τσίπρα σε θαλαμηγό μετά την τραγωδία στο Μάτι

Ο πρωθυπουργός ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να αναφέρεται καθημερινά στην μάχη που δίνει η κυβέρνησή του υπέρ των πολλών και όχι της ελίτ, φέρεται να διακρίνεται σε δύο φωτογραφίες –  πάνω σε ένα χλιδάτο σκάφος –  οι οποίες είναι τραβηγμένες το καλοκαίρι του 2018, μετά την τραγωδία στο Μάτι

οβαρά ερωτηματικά εγείρονται σχετικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι οποίες φέρεται να  δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κάνει ντόλτσε βίτα πάνω σε κότερο το καλοκαίρι του 2018.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να αναφέρεται καθημερινά στην μάχη που δίνει η κυβέρνησή του υπέρ των πολλών και όχι της ελίτ, διακρίνεται σε δύο φωτογραφίες  – όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε –  πάνω σε ένα χλιδάτο σκάφος  οι οποίες φέρεται να είναι τραβηγμένες το καλοκαίρι του 2018, μετά την τραγωδία στο Μάτι, και πριν το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη για την περίφημη έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

Σε αυτές τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος –  φαίνεται ο πρωθυπουργός να κάνει διακοπές σε θαλαμηγό, απολαμβάνοντας ως «γνήσιος αριστερός» τις ανέσεις του σκάφους αλλά και τη χλιδή που αποπνέουν τα πούρα που συνηθίζει πλέον να καπνίζει όταν θέλει να ηρεμήσει και να ξεφύγει από την ένταση της καθημερινότητας.

Ωστόσο, το πλέον κρίσιμο θέμα που έρχεται στο προσκήνιο, είναι ότι οι φωτογραφίες φέρεται να έχουν τραβηχτεί μετά την τραγωδία με τους 101 νεκρούς στο Μάτι και σε μία περίοδο όπου ο πρωθυπουργός «αγνοείτο». Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος στο οποίο πέρασε αυτές τις χαλαρές στιγμές ο κ. Τσίπρας – εάν είναι ο ίδιος όπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και όχι κάποιος που του μοιάζει – ανήκει σε γνωστή εφοπλιστική οικογένεια και – όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων – ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε αυτό πριν καταπλεύσει στην Ιθάκη για το περίφημο τέλος των μνημονίων.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς το λαλίστατο κατά τα λοιπά Μαξίμου, δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο από τα γνωστά σχόλιά του περί fake news . Δεν έχει βγάλει καμία σχετική ανακοίνωση προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις εν λόγω φωτογραφίες και να ξεκαθαρίσει αν όντως αυτός που διακρίνεται στις φωτογραφίες είναι ο πρωθυπουργός, πότε βρέθηκε σε αυτό και σε ποιον επιχειρηματία ανήκει.

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», έγραψε ο Άρης Πορτοσάλτε  στο Twitter φέρνοντας στο προσκήνιο τις επίμαχες φωτογραφίες.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

ArisPortosalte@ArisPortosalte

Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!
Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018.
Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..

685 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου, αναδημοσίευσε την ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter ζητώντας απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι και αν όντως έλαβαν χώρα σε σκάφος.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα ρωτά σε ποιόν ανήκει το σκάφος και πότε πήγε διακοπές με αυτό ο κ.Τσίπρας. «Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι» χαρακτηριστικά γράφει.