Η xanthitimes, ευχαριστεί τον Δημοτικό Σύμβουλο, πρόεδρο μεγάλης Ξανθιώτικης εταιρείας που προεδρεύει, γιατί «έκοψε» την προβολή της για χάρη υποψηφίου δημάρχου

 

Από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ξανθιώτικης μεγάλης εταιρείας  πληροφορηθήκαμε ότι για κάποιους λόγους η προβολή (ευχές της εταιρείας λόγω των εορτών του Πάσχα)  φέτος για την xanthitimes … γιόκ

Η εν λόγω Ξανθιώτικη εταιρεία στα πλαίσια στήριξης της τοπικής κοινωνίας και της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, έστελνε τις ευχές της μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης στους πελάτες και τους καλλιεργητές.

Φέτος για κάποιους λόγους που δεν κατανοήσαμε, ο ίδιος ο πρόεδρος μας είπε ότι δεν θα στείλει ευχές μέσω της xanthitimes στους συνεργάτες και καλλιεργητές της περιοχής.

Άλλωστε είναι δικαίωμα της κάθε εταιρείας να επιλέξει οποιοδήποτε μέσω ενημέρωσης επιθυμεί η ίδια για να προβληθεί. Δεν δώσαμε σημασία σε αυτό που ο πρόεδρος αποφάσισε γιατί απλά έτσι λειτουργεί η αγορά.

Όταν όμως μιλήσαμε με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος όπου τυγχάνει η xanthitimes να είναι πελάτες τους και ο εν λόγω πρόεδρος, υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος του εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Ξάνθης, αντιληφθήκαμε ότι ο λόγος που ο πρόεδρος της Εταιρείας «έκοψε» την προβολή από την xanthitimes, ήταν ότι δεν ήμασταν αρκετά «μαλακοί» με τον υποψήφιο δήμαρχο στου οποίου την παράταξη είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ως επαγγελματίες δεν έχουμε κανένα λόγο να αντιταχθούμε στις αποφάσεις της επιχείρησης. Όταν όμως ο υποψήφιος δήμαρχος, επειδή η xanthitimes δεν τον γλύφει, βάζει τους δημοτικούς του συμβούλους να «κόψουν» τις επαγγελματικές συνεργασίες, αντιλαμβάνεται ο μέσος Ξανθιώτης, πώς αυτό το σύστημα που διοικεί την πόλη εδώ και είκοσι χρόνια, μετέρχεται αυτών των πρακτικών για να παραμείνει στην εξουσία.

Χρηστός Ανέστη

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ