Πρωτάθλημα στην ατυχία παίρνει η ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες της σημαδεύουν τα δοκάρια περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα.

Μετά την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η «Ένωση» έχει φθάσει τα 16 δοκάρια, έναντι 12 του Άρη και 10 του Ολυμπιακού, 9 του Ατρόμητου, 6 του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ, 5 του Αστέρα Τρίπολης, της Λαμίας και του Λεβαδειακού, 4 του Απόλλωνα Σμύρνης και του Πανιώνιου.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει τον τίτλο τής πιο τυχερής ομάδας από τις μεγάλες του πρωταθλήματος, καθώς μόλις τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στα αντίπαλα δοκάρια, όπως και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λιγότερα δοκάρια έχουν μόνο Παναιτωλικός, ΟΦΗ και Ξάνθη (από 2). Αντίστοιχα, τα δοκάρια έχουν αποκρούσει 6 φορές για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ για λογαριασμό της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού 4 φορές.

Οι παίκτες της ΑΕΚ και την περασμένη σεζόν σημάδευαν συχνά τα δοκάρια, καθώς είχαν 13, με μόνο τον Ατρόμητο να καταγράφει καλύτερη επίδοση 16, ενώ ο Ολυμπιακός είχε 11 και ο ΠΑΟΚ μόλις 9.

Πρόπερσι η ΑΕΚ ήταν τρίτη σε δοκάρια 11, πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που μετρούσαν από 17. Συνεπώς κάθε χρόνο γίνεται και πιο… άτυχη.