ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

ΤΟΡΙΞΕ ΤΟ ΚΑΡΦΑΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

«Συμβιβασμοί και εκπτώσεις δε χωράνε, δε νοούνται» και ο νοών νοείτω. Το έριξε το καρφάκι του ο δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος το βράδυ της έναρξης των ΘΛΕ απευθυνόμενος στους «αντιφρονούντες» και καλά έκανε.

Μήπως όμως κάποια στιγμή πρέπει να αναρωτηθεί γιατί η παράταξη του γέμισε «αντιφρονούντες»; Λίγη αυτοκριτική δεν έβλαψε κανέναν.

 

ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Βάλτε φρένο στους κάδους απορριμμάτων μη τρέχει κόσμος Σαββατιάτικα στο νοσοκομείο του Πολάκη και άντε να βρεις γάζες να βάλλεις αν τραυματιστείς σε πιθανή σύγκρουση με τρελό κάδο απορριμμάτων όπως λέει και το άσμα: «Σαν τρελό φορτηγό με λυμένα τα φρένα …», και είναι κλειστά και τα φαρμακεία μιας και ως γνωστόν σε κάποια νοσοκομεία οι πολίτες αγοράζουν ακόμη και τις γάζες.

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλους τους δήμους της Ξάνθης προκειμένου να καταρτίσουν το ψηφοδέλτιο τους. Μία δουλειά δύσκολη και τα στάνταρ υψηλά. Όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι ψάχνουν τους ιδανικούς υποψηφίους συμβούλους οι οποίοι θα κουβαλήσουν στους ώμους τους τον … σταυρό που θα φέρει την πρωτιά.

ΜΗΠΩΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΒΔΗΡΑ;

Ο λόγος ότι και οι δύο προέρχονται από την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και βέβαια ο Γιώργος Τσιτιρίδης θα μπορούσε να κάνει πίσω και να δώσει την ευκαιρία στον Θ. Κριτσίνη να δοκιμάσει και αυτός τις ηγετικές του ικανότητες με δεδομένο ότι όλοι οι άλλοι πλην Αντωνιάδη, προς το παρών, ετοιμάζουν συνεργασίες.

Μια γνώμη είπαμε.

Δεν είναι καιρός για εγωισμούς μπροστά στο καλό των δημοτών των Αβδήρων.

Καλός ο Γ. Τσιτιρίδης δεν λέμε αλλά … δοκιμάστηκε.

 

Μ. Αμοιρίδης: «Σύγκρουση με τη μετριότητα και συλλογική διεκδίκηση»

Ετοιμοπόλεμο βρίσκουμε τον Μ. Αμοιρίδη.

 

 

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗΣ

Στην «Περιφερειακή Σύνθεση» πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να
τελειώσουν τα λόγια και να ξεκινήσει η πραγματική δουλειά.
Μαζί θα τα καταφέρουμε!

https://www.facebook.com/vourvoukelis/videos/338738746849492/

Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη – ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Έτοιμο το τεύχος Φεβρουαρίου των εκδόσεων XanthiTimes ταξιδεύει αυτην την στιγμή στους δρόμους της Ξάνθης ελπίζουμε να προλάβουμε τον χιονιά αλλά και πάλι δεν μας σταατάει τίποτε.

Το Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη είναι παντός καιρού.

Όσοι από τους φίλους και φίλες αναγνώστες δεν το βρίσκουν μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 2541 0 73116 και θα τους το στείλουμε ή θα το ταχυδρομήσουμε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σαφώς και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών που με τις πράξεις τους μας θυμίζουν ότι ακόμη είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας όπως αυτοί. Εύγε.

 

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑΡΕΝΙΔΗ

Ακούραστος, ευγενικός, αεικίνητος και φυσικά ένας άνθρωπος που είναι ταγμένος να υπηρετεί το σύνολο και όχι τον εαυτό του. Εύγε Παναγιώτη και μακάρι ο Θεός να σε κρατά γερό και να στηρίζεις ανθρώπους έξω από κόμμα και χρώμα.

 

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΟΡΤΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ

Λόγω της κακοκαιρίας ακυρώθηκε σήμερα η γιορτή της λαογραφίας.

 

 

 

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ «ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ»

Άφησα για το τέλος το σχόλιο για τον τύπο παρουσία της γυναίκας του που προσπάθησε να βγάλει στο «κλαρί» δύο νεαρές εκβιάζοντας τις και χειροδικώντας.

Είναι γνωστή η τακτική παλιανθρώπων οι οποίοι εκβιάζουν με τα ταξιδιωτικά έγγραφα αλλοδαπές προκειμένου να κονομίσουν οι ίδιοι, βγάζοντας βρώμικο χρήμα σε βάρος νεαρών γυναικών με την βία.

Αυτό λέγετε νταβατζηλίκι και όχι γλυκανάλατα μαστροπεία.