Έχετε στείλει κόσμημα με ηχογραφημένη πρόταση γάμου;

Έχετε αποτυπώσει  την ζωγραφιά του παιδιού σας σε κόσμημα;

Έχετε γίνει εσείς ο – η εμπνευστής και σχεδιαστής του κοσμήματος σας;

Έχετε αποτυπώσει την φωτογραφία του παιδιού σας ή του αγαπημένου σας προσώπου πάνω σε κόσμημα;

Αν όχι, δεν έχετε πάρα να πάτε στο MY KOSMIMA στην 28ης Οκτωβρίου 48 στην Ξάνθη ή μπείτε στην σελίδα my kosmima ή  στην σελίδα στο facebook και ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους του my kosmima και απλά φτιάξτε το κόσμημα σας ή αγοράστε από το πολλά χειροποίητα κοσμήματα που υπάρχουν.

Αν είσθε απαιτητικός και θέλετε το δικό σας κόσμημα, σχεδιάστε το ή πείτε πώς το θέλετε και οι τεχνίτες του my cosmima απλά θα σας το φτιάξουν.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου ηχητικά, δεν έχετε παρά να συνεννοηθείτε με τους τεχνίτες του my cosmima, αφήστε το ηχητικό σας αποτύπωμα αυτό θα χαραχτεί πάνω στο κόσμημα και το αγαπημένο πρόσωπο μόλις το λάβει, θα μπορέσει να ακούσει ηχητικά την πρόταση γάμου ή το μήνυμα σας.

Αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν στο MY KOSMIMA,  μία Ξανθιώτικη οικογενειακή επιχείρηση με πρόσημο την ικανοποίηση και του ποιο απαιτητικού πελάτη.

Το χειροποίητο κόσμημα βγαλμένο μέσα από τα 1000 χρώματα της Ξάνθης συνοδεύει τις όμορφες στιγμές σας.

Σύμφωνα με την κ. Γιάννα Πάππου υπεύθυνη του καταστήματος, αυτό

ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούνιο του 2015.

Όμως οι κατασκευές των κοσμημάτων του εργαστηρίου, διατίθεντο μέσω του ιντερνέτ από το 2008.

Στην συνέχεια αναφέρει η κ. Γιάννα Πάπου, το εργαστήριο εξακολουθεί να δουλεύει με Αμερική Ευρώπη και Ελλάδα.

«Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και τα κοσμήματα είναι χειροποίητα.

Ο σύζυγος Κωνσταντίνος είναι μαθηματικός, αλλά έμαθε την τέχνη άριστα και υποστηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση».

Μέσα στο κατάστημα υπάρχουν κοσμήματα από γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές.

Στην συνέχεια η κα Πάππου αναφέρει: «Στο εργαστήριο μας και μέσω του ιντερνέτ, δουλεύουμε πάρα πολύ προσωπικό κόσμημα. Δηλαδή κατά παραγγελία. Για παράδειγμα, το σχέδιο που επιθυμεί ο πελάτης έχουμε την δυνατότητα να το κατασκευάσουμε. Θα μας πει πώς το θέλει και εμείς αυτό θα το αποτυπώσουμε πάνω στο κόσμημα. Επίσης η επιχείρηση διαθέτει κοσμήματα τα οποία δεν κυκλοφορούν πολύ στην Ελληνική αγορά όπως το ηχογραφημένο μήνυμα χαραγμένο πάνω στο κόσμημα». Ποιο συγκεκριμένα, όπως μας εξηγεί η κυρία Γιάννα, «Παίρνουμε την κυματομορφή της φωνής του αγαπημένου μας προσώπου και το χαράζουμε πάνω στο κόσμημα, δεν μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι γράφει και όταν θα σταλεί και θα πάει στο άτομο που πρέπει, θα υπάρχει ένα λινγκ μέσα, το χτυπάει στο GOOGLE και ακούει την φωνή και τι έχει να του πει. Αυτό μπορεί να χαραχθεί πάνω στο δαχτυλίδι και να κοπεί. Έχουν γίνει προτάσεις γάμου με αυτόν τον τρόπο και φυσικά αιτία ήταν το δικό μας κατάστημα ακόμη και βέρες στην Αγγλία έχουμε στείλει. Είναι εντελώς προσωπικό. Είναι αυτό που λέμε προσωπικό χειροποίητο κόσμημα. Το εργαστήριο μας δουλεύει πολύ πάνω σε αυτό. Επίσης, φωτογραφία από αγαπημένα πρόσωπα η οποία γίνεται χάραξη, μία παιδική ζωγραφιά.

Μία αγαπημένη ζωγραφιά ενός παιδιού, η μαμά μπορεί να την κάνει κόσμημα. Μπορεί να κοπεί με την σέγα ή να γίνει χάραξη πάνω στην πλακέτα και είναι προσωπικά κοσμήματα με την δική τους ταυτότητα και την προσωπική παρέμβαση του πελάτη. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα μοδάτα και αυτά που ζητά ο πολύς κόσμος σε ασήμι και χρυσό.

Το Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη εύχεται στο my kosmima να φέρει και άλλες πρωτότυπες ιδέες και εφαρμογές στο προσωπικό κόσμημα.