Βολές Τσιτιρίδη κατα Τσολακίδη και Κριτσίνη

 Γ. Τσιτιρίδης: “Απάντηση σε δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  κ. Τσολακίδη  και του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων κ. Κριτσίνη”

 

     Αναξιόπιστους χαρακτηρίζει ο νυν δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης  σε απαντητική του δημόσια επιστολή τους Β. Τσολακίδη πρώην δήμαρχο και τον Θανάση Κριτσίνη υποψήφιο δήμαρχο.
ΧΡΕΟΣ 2 ΕΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ

Για τον μεν πρώην δήμαρχος Β. Τσολακίδη ο Γ. Τσιτιρίσδης αναφέρει ότι άφησε χρέος 2 εκατομμυρίων ευρώ για δεν τον Θ. Κριτσίνη ότι εκτοξεύει λάσπη στο πρόσωπό του χωρίς να διαθέτει επίσημα στοιχεία και χωρίς να τα ζητά από τον ίδιο.

Αυτό βέβαια που δεν μας είπε ο Γ. Τσιτιρίδης είναι ότι ναι μεν έχει προτείνει έργα ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, είναι όμως άγνωστο πότε θα υλοποιηθούν και θα απολαύσουν οι δημότες του Δήμου Αβδήρων. Όσο για την πέτρα του σκανδάλου κύριο Χατζόπουλο ι κ.  Τσιτιρίδης δεν μιλά για εισαγγελείς και δικαιοσύνη.

Αυτό είναι ένα σημείο που σίγουρα χρίζει προσοχής. Βέβαια τίποτε δεν αποκλείει την επανασύνδεση των δύο πολιτικών ανδρών με μοναδικό στόχο τον δημαρχιακό θώκο.

 

 

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κριτική του επικεφαλής  της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Τσολακίδη κατά της παρούσας Δημοτικής αρχής απαντάμε τα εξής:

Ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων μας παρέδωσε στο ταμείο του Δήμου  λιγότερα από 2.000.000€, ενώ σήμερα στο ταμείο του Δήμου υπάρχουν περίπου 2.400.000€.

Στα τρία χρόνια και εννιά μήνες που ήταν στη διοίκηση του Δήμου ο κ. Τσολακίδης, εκτελέστηκαν από το Δήμο Αβδήρων από χρηματοδοτικά προγράμματα, έργα προϋπολογισμού περίπου 1.000.000€, ενώ στο τέλος της δικιάς μας θητείας ως Δημοτική αρχή δημοπρατήθηκαν, εκτελέστηκαν και θα εγκριθούν από τα χρηματοδοτικά προγράμματα (ΕΣΠΑ, ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, Π.Α.Α., LEADER) έργα προϋπολογισμού πάνω από 13.000.000€.

Ο Δήμος Αβδήρων είναι ένας οικονομικά εύρωστος Δήμος, για αυτό άλλωστε και η νυν Δημοτική αρχή μείωσε δύο φορές μέχρι τώρα τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, σε αντίθεση με τον κ. Τσολακίδη ο οποίος πραγματοποίησε αύξηση των δημοτικών τελών.

Σχετικά με την κριτική του για τη Δ.Ε.Υ.Α.Α. και τον κ. Χατζόπουλο, ο τελευταίος θα κριθεί από τους συνδημότες μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τέλος όσον αφορά στην κριτική του κ. Κριτσίνη σχετικά με το κόστος κατασκευής και αποσυναρμολόγησης της κερκίδας του γηπέδου του Σελέρου, αναφέρει ότι είναι περίπου 110.000€. Να τον πληροφορήσουμε, ότι εφόσον αναφέρει ότι θέλει να είναι σοβαρός και αξιόπιστος, ότι το κόστος της κατασκευής και αποσυναρμολόγησης των κερκίδων του Σελέρου είναι περίπου το μισό. Είναι καλύτερα όταν θέλει να αναφέρεται στον Δήμο Αβδήρων και στον Δήμαρχο να ζητάει επίσημα στοιχεία από τον ίδιο, διαφορετικά θα είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και για αυτό φιλικά περιμένουμε να ανακαλέσει.