Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 65χρονου που είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη μετά από καταγγελία ότι έστειλε πορνογραφικό υλικό σε ανήλικο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια του έκανε ασελγείς προτάσεις, έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για τον Δαλάτση Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας που γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1954 στην Αλεξανδρούπολη και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, μετά από δικογραφία από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ο 65χρονος είχε συλληφθεί μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου οδήγησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη και κατασχέθηκε ο φορητός υπολογιστής από τον οποίο ταυτοποιήθηκε ως δράστης. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών και οι πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες γι’ αυτόν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την επισήμανση ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.