Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν κάνει πίσω ο Δ. Πέτροβιτς και από την συνομιλία μας καταλάβαμε ότι θα το πάει μέχρι το τέλος και δεν είναι “λαγός” κανενός όπως διαδίδουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Στην ολιγόλεπτη τηλεφωνική μας επικοινωνία ανέφερε ότι “για μένα μιλούν  τα έργα μου και όχι τα λόγια. Μετά από εννέα χρόνια στην αυτοδιοίκηση και στην διαχείριση κρίσεων,  είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη της διοίκησης της περιφέρειας σε μία προσπάθεια να φέρουμε την προκοπή στον τόπο”. Αφορμή για την τηλεφωνική μας επαφή στάθηκε η ανάρτηση του σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης:  “Ευχαριστώ όλους τους φανερούς και αφανείς φίλους, τους απλούς πολίτες που εκφράστηκαν θετικά από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου, ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με στόχο και σκοπό να επαναφέρουμε σε τροχιά ανάπτυξης την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ευχαριστώ επίσης κι εκείνους, που έσπευσαν να δηλώσουν την «έκπληξή» τους και να επιδοθούν στην αναζήτηση «άλλων σκοπών». Ο χρόνος έχει απαντήσεις για όλα και οι επερχόμενες εκλογές απαιτούν υπομονή, μεθοδικότητα και επιμονή, στοιχεία τα οποία
και διαθέτω.
Συνεχίζω τον καθαρό αυτοδιοικητικό αγώνα, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου για τον τόπο και τους συμπολίτες μου, με μοναδική φιλοδοξία την ολόθυμη διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με μοναδικά μου «όπλα» την Εντιμότητα, την Ειλικρίνεια, την Εργατικότητα και την Αλήθεια.
Συνεχίζουμε, δυνατοί, την προεκλογική μας διαδρομή, ετοιμάζοντας με προσοχή το πρόγραμμά μας και έχοντας καθημερινά επαφή και συζητήσεις με πολίτες από ολόκληρη την περιφέρεια, που θα συμμετάσχουν στον Ανεξάρτητο συνδυασμό μας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ”!