Τώρα βέβαια να πούμε και του στραβού το δίκιο. Αφού τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια του Ζαγναφέρη τώρα ζητούν την στήριξη του. Τώρα αυτό καλό είναι; Πολιτική είναι και όλα γίνονται.

Να πούμε ένα μπράβο σ συγκεκριμενα περιφερειακά στελέχη και δεν είναι ένας αλλά αρκετοί που δεν ενδίδουν στα τραγούδια των πολιτικών σειρίνων αλλά νοιάζονται πρωτίστως για την εικόνα της ΝΔ στην Περιφέρεια. Ή φοβούνται μήπως δεν εκλεγούν. «Παίζει» και αυτό.

Το γράψαμε πολύ πριν από τον Γιάννη Παπαχρόνη και μάλιστα κάποιοι μας κορόιδεψαν. Είναι καιρός ποια το Δροσερό, το Πούρναλικ, το Εύμοιρο και τα Κιμέρια να πάψουν να βγάζουν δήμαρχο ο Παπαχρόνης «το πιασε» αφού κάνει αναφορά για τον δήμαρχο του καναπέ. Τώρα δεν μένει αυτός ή κάποιος άλλος υποψήφιος του δήμου της Ξάνθης να το κοινωνήσει στους Ξανθιώτες της … Ξάνθης και της Σταυρούπολης.

Τώρα με αυτό το κάζο που έπαθε ο συνδημότης μας Αναστάσιος Αβραμίδης στο Σέλερο που για να βγάλει το τσίπουρο της χρονιάς του πρέπει να επιστρέψει η υπάλληλος της από την άδεια της για να του υπογράψει ένα χαρτί, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Αλήθεια ο Γ. Τσιτιρίδης πιστεύει ότι μετά από πολλές τέτοιες περιπτώσεις και να μην ξεχνάει τα νεκροταφεία του Κουτσού που κατάντησαν ορμάνι τα δένδρα και ενοχλούν τους νεκρούς, πιστεύει ότι θα βγει δήμαρχος; Να το δω και να μην το πιστέψω.

Πάντως σύμβουλος του Γ, Τσιτιρίδη από κεφαλοχώρι του δήμου του, σοβαρός επαγγελματίας της Ξάνθης, μετάνιωσε πολύ που τον στήριξε. Ενώ σε αντίθεση με τον Γ. Τσιτιρίδη,  δεν κρύβει την εκτίμηση του στον Θ. Κριτσίνη. Μάλιστα μου έλεγε προχθές το βράδυ. Δεν μπορεί, ο Θ. Κριτσίνης είναι επιχειρηματίας, ξέρει που πονάει ο επαγγελματικός κόσμος στην περιοχή και σίγουρα θα τον στηρίξει.

Αποτέλεσμα ο Θ. Κριτσίνης μέχρι στιγμής έχει την στήριξη των επαγγελματιών του δήμου του.

Βέβαια να σημειώσουμε, ότι εμείς δεν έχουμε επίσημη δήλωση της καθόδου του για τον δήμο Αβδήρων. Μήπως είναι λαγός του … εαυτού του;

Να μείνουμε λίγο ακόμα στον δήμο Αβδήρων γιατί μαθαίνουμε ότι ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, θα ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Αυτό είναι προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειας γιατί ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης εκτός από σοβαρός επιχειρηματίας και επιστήμονας, είναι σεμνός και μετρημένος. Άνθρωπος της δουλειάς και του αγώνα.