Δεν γνωρίζουμε τι καρπούς έδωσε η συνάντηση Τοψίδη με Ζαγναφέρη, όμως για να σχεδιάσουν από κοινού το μέλλον της Περιφέρειας, σύμφωνα με την ανακοίνωση Τοψίδη,  σημαίνει ότι θα πορευτούν μαζί. Σε αναμονή της επίσημης δήλωσης του Χ. Τοψίδη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, έναν έμπειρο πολιτικό άνδρα που υπηρετεί τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης από το έτος 2011.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης τόνισε ότι η Περιφέρειά έχει ανάγκη από συστράτευση όλων των δυνάμεων και συντάσσεται με την πρόταση να συμπράξουν όλες οι δυνάμεις σε έναν κοινό συνδυασμό που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια στις προσεχείς εκλογές.

Οι δυο άντρες κατέληξαν ότι τους ενώνει το καλό του τόπου και πάνω σ’ αυτή τη βάση θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τη Περιφέρεια.

Για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης