Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Το Δροσερό δεν βγάζει Δήμαρχο

Όχι μόνο δεν πήγε η υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Ξάνθης να καθαρίσει τον ΧΥΤΑ που ξαφνικά «φύτρωσε» δίπλα στον περιφερειακό δρόμο βόρεια της Λαχαναγοράς και νότια του σχολικού συγκροτήματος της περιοχής,  αυτός θέριεψε γιατί σου λέει αφού ο δήμος δεν καθαρίζει άρα επιτρέπετε να πετάει σκουπίδια του ο καθένας εκεί. Το είχαμε επισημάνει με το άρθρο μας την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα κάποιοι αναγνώστες μπερδεύοντας μας με άλλους «σκουδογράφους» μας αποκάλεσαν σκουπίδια. Δόθηκαν οι εξηγήσεις και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.

https://www.xanthitimes.gr/2018/11/10/neos-chyta-quot-fytrose-quot-sto-poio-polysychnasto-simeio-tis-xanthis/

Εκείνο όμως που σίγουρα δεν έληξε είναι η αδιαφορία της δημοτικής αρχής να ξεβρομίσει τον τόπο εκτός κεντρικής πλατείας και είναι απορίας άξιο γιατί ο κ. Φερντούν αδιαφορεί τόσο πολύ. Έχει σίγουρη την επανεκλογή του;

Πιθανών. Σημασία έχει ότι με αυτές τις πρακτικές, δεν ικανοποιείτε ο κόσμος και την δυσφορία του, είναι βέβαιο ότι θα την δείξει στην κάλπη. Και όσο για το αν το Δροσερό βγάζει Δήμαρχο, να μην ξεγελιούνται μερικοί. Ο αστικός ιστός έχει «πολλά μαζεμένα» για τους δημοτικούς άρχοντες που ποντάρουν την επανεκλογή τους στο Δροσερό το Πούρναλικ και τους Ελληνοπόντιους. Κάποιοι που εκεί ποντάρουν θα τρίβουν τα μάτια τους. Οι νέοι και οι οικογένειες του Αστικού Ιστού έχουν αγανακτήσει με τις συμπεριφορές των δημοτικών αρχόντων, οι οποίοι βασίζουν την εκλογή τους στο Δροσερό και τις παρυφές του. Αρκεί ένας νέος υποψήφιος να μιλήσει ξεκάθαρα και τίμια με τους Ξανθιώτες της πόλης και της Σταυρούπολης. Καιρός να παρακαμφθεί το Δροσερό και οι κοινωνικέ ομάδες που η αγραμματοσύνη τους οδηγεί σε αποτελέσματα ολέθρια για τον Δήμο Ξάνθης.

Ξανθιώτες επιτέλους μην επιτρέπετε με την αποχή σας σε πολιτικούς που ποντάρουν σε πληρωμένους με οποιοδήποτε τρόπο ψήφους κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι προκειμένου να περάσουν πρόσκαιρα καλά, δεν έχουν πρόβλημα να ξεπουλήσουν πολιτικά πιστεύω σε τιμή ευκαιρίας, αδιαφορώντας για το μέλλων του τόπου.