Πόρτα ο Τσιτιρίδης για μια … πόρτα

Ότι ο Γ. Τσιτιρίδης δήμαρχος Αβδήρων δεν είναι στα καλλίτερα του αυτό το ξέρουν όλοι και δεν είναι ανάγκη να καταγράφετε μόνο στο δημοτικό συμβούλιο αφού πλέον είναι εμφανής η αδυναμία του να σχηματίσει ένα αξιόπιστο ψηφοδέλτιο το οποίο και θα του ξαναδώσει την δημαρχεία στα Άβδηρα.

Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και η πηγή μας αξιόπιστη.

Σε έναν από τους οικισμούς του δήμου Αβδήρων- δεν αναφέρουμε το όνομα του για ευνόητους λόγους. -Έχει που έχει στην μπούκα του το χωριό από τα νεύρα που έχει, μας λένε οι πληροφορίες μπορεί να μην μαζέψει ακόμη και τα σκουπίδια- στο δια ταύτα. Ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος και ποιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος  του, πήγε στον δήμαρχο Τσιτιρίδη και του ζήτησε να βοηθήσει τον σύλλογο για να επισκευαστεί η νότια πόρτα της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, γιατί «μπάζει» νερά όταν βρέχει.

Ο Γ. Τσιτιρίδης σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, ζήτησε από τον πρόεδρο να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του. Όπως ήταν φυσικό ο πρόεδρος που ηγείται ενός πολύ ενεργητικού τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, αρνήθηκε. Από τότε η πόρτα της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων δεν επισκευάστηκε και τα νερά μπαίνουν όταν βρέχει στον χώρο της έδρας του πολιτιστικού συλλόγου. Αυτό δείχνει από την πλευρά του δημάρχου ότι όχι απλά δεν στηρίζει τον πολιτισμό στον δήμο του,  αλλά κυρίως δείχνει ότι προσπαθεί να αξιοποιήσει  προς όφελος του, πολιτικά τον πολιτισμό του δήμου του.

Τελικά ποιο είναι το κόστος αυτής της πόρτας; Ούτε 100 ευρώ μας λένε. Ε λοιπόν ο δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης έφαγε … πολιτική πόρτα, αξίας 100 ευρώ.

Δυστυχώς για τον τόπο έτσι αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό οι αυτοδιοικητικοί μας.