ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

ΣΟΚ: Οι οπαδοί του Στάλιν απαγόρεψαν στους Στρατιώτες να φωνάξουν για την Μακεδονία απειλώντας τους με στρατοδικείο. Αυτό καταγγέλλουν μαθητές του  31 ου ΓΕΛ στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για την μεγάλη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ακόμη περιμένουμε από τον “προοδευτικό” Διοικητή του Δ ΣΣ να μας απαντήσει γιατί δεν ακούστηκε το Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα που πάντοτε η Στρατιωτική μπάντα του Δ ΣΣ άνοιγε την στρατιωτική παρέλαση. Να υποθέσει κανένας Σωματάραχα ότι πήραν εντολή τα στελέχη της Στρατιωτικής Μουσικής να μην παιανίσουν  το εμβατήριο; Πήραν εντολή τα παρελαύνοντα στρατιωτικά τμήματα να μην τραγουδήσουν το “Μακεδονία ξακουστή”;

Να υποθέσουμε Στρατηγέ ότι οι εγκάθετοι της κυβέρνησης δεσμεύθηκαν ότι θα σε στηρίξουν για να κατέβεις βουλευτής ή θα παραμείνεις στρατηγός εν ενεργεία όσο αυτοί οι Σταλινίκσοι, παραμένων, με την στήριξη απάτριδων βουλευτών στην κυβέρνηση;

Τόσο λοιπόν αξίζει το αίμα των ηρώων που χύθηκε για την λευτεριά της Μακεδονίας; Όσο μία βουλευτική αποζημίωση και ακόμη ένας χρόνος παραμονής στον βαθμό του Στρατηγού;

Σύμφωνα με το PRO NEWS λένε οι μαθητές του 31ου ΓΕΛΑ: “Ανατρίχιασα όταν φώναξα για την Μακεδονία μπροστά στους επισήμους”. Οι μαθητές του 31ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης βροντοφώναξαν για την Μακεδονία αλλά προχωρούν και σε μια τρομερή καταγγελία.

Τα κρούσματα πληθαίνουν καθώς έχουμε το δεύτερο επιβεβαιωμένο “σιωπητήριο” που έχει επιβληθεί και δεν αφορά μόνο μαθητές αλλά και τις ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας:

Δόγμα ΣΥΡΙΖΑ: “Κανείς δεν θα φωνάζει πλέον για την Μακεδονία σε παρελάσεις και γιορτές”

“Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι η Μακεδονία είναι ελληνική” λένε χαρακτηριστικά οι μαθητές αλλά αποκαλύπτουν και κάτι δυσάρεστο:

“Ηρθε ένας στρατιώτης και μας είπε φωνάξτε γιατί εμάς δεν μας αφήνουν, θα μας πάνε στρατοδικείο”!

To γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο φορέας ‘Ανένδοτος αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία”:

“Δόθηκε εντολή στα στρατιωτικά αγήματα όχι μόνο να μην τραγουδήσουν το Μακεδονία ξακουστή αλλά να αποφύγουν γενικά να φωνάξουν οτιδήποτε. 

Όταν καλούσαμε με την ντουντούκα και τις φωνές μας να τραγουδήσουν το ” Μακεδονία ξακουστή” ή αν τους το απαγόρευσαν, κάποιοι κούνησαν με νόημα το κεφάλι τους. 

Κάτι ακούστηκε μετά το Μακεδονία Παλλάς πολύ μακριά από τους επισήμους διότι η απαίτηση του κόσμου ήταν πάνδημη”.

Πάντως και στα Τρίκαλα οι κάτοικοι ανέφεραν πως φέτος δεν ειπώθηκε το “Μακεδονία Ξακουστή” από τους σπουδαστές της ΣΜΥ.

Δείτε το βίντεο