Π. Λύρατζης. Ας ακούσουμε και μία άλλη πολιτική πρόταση

 

Είναι γεγονός ότι η Ξάνθη ζει το απόλυτο μπέρδεμα σχετικά με τις υποψηφιότητες και είναι βέβαιο ότι αυτό πηγάζει από την εικόνα που παρουσιάζει η διοικούσα παράταξη, όπου ο αριθμός πλέον των δημοτικών συμβούλων που την στηρίζουν, έχει μειωθεί δραματικά.

Σαφώς και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα αφού και όπως μας λένε οι πληροφορίες, ακόμη και ο Τάσος Θεοδωρίδης είπε δημόσια, ότι δεν θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Δημαρχόπουλου.

Ο Παναγιώτης Ταρενίδης λέει με τον γνωστό νηφάλιο τρόπο του ότι τον δήμο θα τον ξανακερδίσει ο Δημαρχόπουλος. Εν τω μεταξύ, κάποιοι λένε ότι τα ονόματα που ακούγονται είναι λύσεις ανάγκης για την απομάκρυνση του Δημαρχόπουλου από τον Δημαρχιακό θώκο και μόνον.

Αυτό βέβαια το «αλαλούμ» με την ονοματολογία έχει και την θετική του πλευρά γιατί δίνει την δυνατότητα στους Ξανθιώτες να ακούσουν και νέες φωνές και να δουν νέα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση σε ηγετικό ρόλο.

Μεταξύ αυτών των ονομάτων που ακούγονται είναι και του Πασχάλη Λύρατζη ο οποίος ακούει την κοινωνία, την αφουγκράζεται και καταγράφει τις αδυναμίες και τα θέλω της.

Κανένας δεν γνωρίζει αν θα το φτάσει μέχρι το Πρωτοδικείο όμως, ακούει και συνομιλεί με ανθρώπους της Ξάνθης, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να τον στηρίξουν.

Ο ίδιος ακόμη δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Όπως, όμως και αν έχει το θέμα, για όλα όσα ακούγονται για τον Π. Λύρατζη που μπορεί να είναι υποψήφιος,  μπορεί και όχι, είναι μία άλλη επιλογή.

Δεν είναι μία άλλη επιλογή;

Δεν πρέπει να έχουμε και μία άλλη επιλογή σαν πολίτες;

Στο τέλος, ας αξιολογηθεί, άσχετα αν θα ηγηθεί μιας κίνησης ή όχι, αλλά, ας τον ακούσουμε.

Αν μη τι άλλο τα τελευταία χρόνια δούλεψε έντιμα στις θέσεις που του εμπιστεύθηκε ο δήμαρχος.