Συγχαρητήρια στον Διοικητή του Α.Τ. Αβδήρων

Με ανακοίνωση της η Ένωση Αξιωματικών της Αστυνομίας ΑΜΘ συγχαίρει τον διοικητή του ΑΤ Αβδήρων, ο οποίος παρόλο που ήταν εκτός υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη συνέλαβε κακοποιό.

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Με αφορμή την σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας, που συντελέστηκε με την από 7/10/2018 σύλληψη δύο επικίνδυνων διακινητών στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μετέφεραν εννέα (9) παράτυπους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας από τον Έβρο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, σε βάρος των οποίων στοιχειοθετήθηκαν ποινικές παραβάσεις για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία πιστοποιητικών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και για νομοθεσία περί αλλοδαπών-μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών κατά περίπτωση, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά συγχαρητήρια μας σε όλους τους εμπλεκόμενους Αστυνομικούς. Περαιτέρω στον Διοικητή του Α.Τ. Αβδήρων Ξάνθης και μέλος της ΄Ενωσής μας, ο οποίος όντας εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, με διαρκή προσήλωση στο καθήκον και θέτοντας τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο, προσέτρεξε και τελικώς συνέλαβε τον ένα εκ των δύο ανωτέρω κακοποιών με πολύ θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στα Μ.Μ.Ε.

Γίνεται μνεία ότι ένεκα αυτών των ενεργειών των συναδέλφων μας συνολικά, επετεύχθη η  προστασία της σωματικής ακεραιότητας τόσο των πολιτών που κινδύνεψαν από την ανάρμοστη και επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά των διακινητών όσο και των εννέα (9) παράτυπων μεταναστών που μετέφεραν με αυτό το όχημα. Ως Αστυνομικοί και ταυτόχρονα συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι δίνουμε έναν τίμιο αγώνα αξιοπρέπειας απέναντι στις μειωμένες υλικοτεχνικές υποδομές-ελλείψεις και στις αδικίες του μισθολογίου  και των διαρκών περικοπών σε βάρος του άοκνα  αγωνιζόμενου αστυνομικού προσωπικού, που τελεί σε ετοιμότητα << εν παντί τόπω και χρόνω >>.