Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, την 6-10-2018 το πρωί, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, 29χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, την 6-10-2018 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, 20χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 6/7-10-2018, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 27χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (5,6-10-2018), στους νομούς Έβρου και Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, δύο διακινητές, ένας 39χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι τον εντόπισαν να επιβιβάζει σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), έξι μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενη αγροτική περιοχή. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν ο 36χρονος διακινητής και πέντε διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για νοσηλεία.

 Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Συνελήφθησαν 2 άτομα κατηγορούμενα για παράβαση του νόμου περί όπλων

 Κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο, 1 μαχαίρι και 14 φυσίγγια

Συνελήφθησαν χθες (3-10-2018) το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ένας 55χρονος αλλοδαπός και μία 43χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, ο 55χρονος ευρισκόμενος στoν αύλειο χώρο της οικίας του, προέβη σε άσκοπο πυροβολισμό στον αέρα, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, ιδιοκτησίας της 43χρονης συζύγου του.

Σημειώνεται ότι στη σχετική δικογραφία ο 55χρονος κατηγορείται επίσης για αντίσταση και απείθεια, καθόσον δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Από την κατοχή και την οικία του 55χρονου κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο, 14 κυνηγετικά φυσίγγια, 1 μαχαίρι και 1 κάλυκας.

Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για  απόπειρα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

 Συνελήφθη χθες (6-10-2018) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να κινείται με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου και ακολούθως να μεταβαίνει σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, προκειμένου να παραλάβει ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, με σκοπό να τους επιβιβάσει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος και να τους  προωθήσει, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας.

Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και την επικείμενη σύλληψή του, επιχείρησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε αμέσως, ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν οκτώ (8) μη νόμιμοι μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Συνελήφθη 27χρονος  κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών

Συνελήφθη χθες (5-10-2018) το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι προέβαινε στην πώληση λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς συλλόγου, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από το νόμο. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μπλοκ αποδείξεων, ένα μπλοκ λαχνών και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σύλληψη 59χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Κατασχέθηκαν 1 συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, 1 σπρέι δακρυγόνου και 1 σιδερογροθιά

 Συνελήφθη χθες (3-10-2018) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανεών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 59χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, ένα σπρέι δακρυγόνου και μία σιδερογροθιά, τα οποία και κατέσχεσαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

  Σύλληψη 38χρονου αλλοδαπού διωκόμενου με  Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

 Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 2/3-10-2018, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το παραπάνω Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.