Η εξωστρέφεια προς το συμφέρον των παραγωγών

Θα τον δούμε και στα πολιτικά «σαλόνια»; Ο ίδιος λέει δεν προλαβαίνει.

Αποδεικνύετε περίτρανα ότι όταν ο παραγωγός δουλεύει, οργανώνει την παραγωγή του και το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι ένα ποιοτικό προϊόν, τότε ο μόνος δρόμος για να έχει και οικονομικά αποτελέσματα είναι η εξωστρέφεια και η παρουσίαση του προϊόντος στο ευρύ κοινό.

Ο Αργύρης Προμοίρας αυτό έκανε. Οργάνωσε την παραγωγή του, παρουσίασε στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον, το ποιοτικό του προϊόν με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Με όπλο την ποιότητα της παραγωγής του, την σωστή εμφιάλωση, παρουσίαση του προϊόντος και τις λογικές τιμές,  «οι Βίστωνες» extra παρθένο ελαιόλαδο, βρέθηκαν στην έκθεση τοπικών προϊόντων στην Ξάνθη, επιτυγχάνοντας την αναγνωρισιμότητα.

Μετά την παρουσίαση στην έκθεση τοπικών προϊόντων της Ξάνθης, ακολούθησε με πρωτοβουλία του Δήμου Αβδήρων η συμμετοχή των «Βιστώνων» από την γη της Θράκης, στο περίπτερο του Δήμου στην ΔΕΘ.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι στην ΔΕΘ πήγαν πολύ καλά και είδη μεγάλο μέρος της αναμενόμενης παραγωγής, συζητείται για εξαγωγή σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της οργανωμένης δουλειάς και πρόσημο την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά «έσκασε» η πληροφορία ότι αρκετοί συνδυασμοί τον θέλουν δίπλα τους στον επικείμενο προεκλογικό αγώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τον ρωτήσαμε σχετικά.

Η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη. «Θέλω, αλλά δεν μπορώ. Προηγείται η οικογένεια μου και η δουλειά μου».

Ελπίζουμε ότι θα ξανασκεφθεί τις προτάσεις που έφτασαν από αρκετές παρατάξεις και να συμμετάσχει στα κοινά. Ένας αεικίνητος άνθρωπος σαν τον Αργύρη, θα βρει τον τρόπο και τον χρόνο να στηρίξει την τοπική κοινωνία που τον στήριξε στα επιχειρηματικά του βήματα.

Καιρός είναι, να πάρουν τα ηνία στην τοπική αυτοδιοίκηση άνθρωποι του μόχθου, της παραγωγής και του καθημερινού αγώνα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Με τον δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη και την σύζυγο Κατερίνα

Στην ΔΕΘ και στο περίπτερο του Δήμου Αβδήρων

Οι “Βίστωνες” σε όλες τις εκδοχές τους και φυσικά σε επαγγελματικές συσκευασίες.

Με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο και την σύζυγό του

Παρόντες στο περίπτερο του κ. Προμοίρα οι κκ Α. Κοντός και Π. Ταρενίδης

Επισκέπτες δοκιμάζουν τα ποιοτικά προϊόντα των “Βιστώνων”

Οι ελαιόπαστες των “Βιστώνων” ιδανικές για τσιπουράκι