Στην μειονότητα και την Δράμα ποντάρει την επανεκλογή του ο κ. Μέτιος;

Με δύο τοποθετήσεις 9 μήνες πριν τις εκλογές, από την Δράμα και την μειονότητα, ξεκίνησε τον προεκλογικό του προσανατολισμό ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χ. Μέτιος αφού πλέον γνωρίζει και ο ίδιος ότι ο αδύναμος κρίκος της παράταξης που ηγείται  είναι η Δράμα λόγω Πατακάκη και φυσικά σπέρνει την ελπίδα για να κερδίσει ένα κομμάτι – όποιο αφήσει το προξενείο – η μειονότητα με την τοποθέτηση μειονοτικού περιφερειακού συμβούλου από την Κομοτηνή.

Νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες ΑΜΘ οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι  Κωνσταντίνος Κινατζίδης και Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, νέος Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας κ. Κωνσταντίνος Κινατζίδης. Ο κ. Κινατζίδης αντικαθιστά στις θέσεις αυτές τον κ. Νικόλαο Ευφραιμίδη.

Επίσης με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νέος Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας της Περιφέρειας ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά. Ο κ. Μουλταζά αντικαθιστά στη θέση αυτή τον κ. Αχμέτ Ιμπράμ.

Η άσκηση των νέων καθηκόντων των δύο Αντιπεριφερειαρχών θα ξεκινήσει από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ορισμού τους στο ΦΕΚ.