Σιγή ιχθύος από τα στελέχη της ΝΔ – Τι συμβαίνει τελικά;

Η ΘΡΑΚΗ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ;

 

Μετά το «κρυφτούλι» των συμβούλων του Χ. Δημαρχόπουλου εκλεκτού της ΝΔ στην Ξάνθη, στον δήμο Αβδήρων μεταξύ Κριτσίνη και νυν δημάρχου Τσιτιρίδη, τον επικεφαλής της ΝΟΔΕ με τον δήμαρχο Τοπείρου Μίχογλου, την σκυτάλη πήρε η «Περιφερειακή Αναγέννηση» του αείμνηστου Γ. Παυλίδη με τον Επικεφαλής Χ. Μέτιο να ρίχνει τα βέλη του στα στελέχη της παράταξης του μέλη της ΝΔ και το αντίστροφο, ήρθαν τα Παραπολιτικά με την «αποπομπή» του Α. Κοντού, να ρίξουν ταφόπλακα στην ΝΔ της Περιφέρεις ΑΜΘ.

Όλο αυτό το σκηνικό δείχνει ότι η ΝΔ με τον Κ. Μητσοτάκη στο τιμόνι της προκαλεί συγκρούσεις μεταξύ των στελεχών της στην ποιο κρίσιμη φάση της Χώρας ελέω ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην ακριτική Θράκη όπου όπως δείχνουν τα πράγματα προωθούνται από την ΝΔ στελέχη που διάκεινται φιλικά προς το Προξενείο με ότι αυτό σημαίνει για το μείζον Εθνικό θέμα που ακούει στο όνομα Θράκη.

Αντιλαμβάνεται πλέον ο μέσος ψηφοφόρος της ΝΔ στην Θράκη ότι ο Κ. Μητσοτάκης θέλει πάση θυσία την εξουσία λειτουργώντας περίπου όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι δυνατόν μέσω του φιλικού εντύπου ενημέρωσης να προσπαθεί το περιβάλλον του Κ. Μητσοτάκη να βγάλει «λαγούς»;

Είναι περίοδος ξεκαθαρίσματος από το Καραμανλικοσαμαρικό μπλοκ;

Την ώρα που ο  ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει την Χώρα,  η Πειραιώς προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα οικογενειακά της πάνω στο πτώμα της;

Είναι δυνατόν να προωθούνται στελέχη με καμιά περγαμηνή, κανέναν αγώνα σε αυτήν την συγκυρία που χάνεται η Θράκη ελέω ΣΥΡΙΖΑ;

Είναι δυνατόν η Πειραιώς να μπαίνει σε φάση ξεκαθαρίσματος τώρα;

Κύριε Μητσοτάκη κάτι δεν κάνετε καλά. Αξιοποιήστε τα πολιτικά κεφάλαια της ΝΔ στην Θράκη προς όφελος της Θράκης και όχι του κόμματος.

Φτάνει ποια με τα παιγνίδια της Αθήνας σε βάρος της Περιφέρειας.

Χάθηκε η Μακεδονία, κινδυνεύει η Θράκη και η Αθήνα γαλάζια, πράσινη, ροζ και κόκκινη παίζει τα δικά της παιγνίδια.

Επιτέλους, σταματήστε και σκεφτείτε πρώτα σαν Έλληνες και μετά σαν κομματάρχες.