Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές πορτοφολιών στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

 Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) κλοπές πορτοφολιών από πολίτες, που διαπράχθηκαν την  (18-8-2018) το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.

Συνελήφθησαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς δύο (2) αλλοδαπές, ηλικίας 19 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, χθες το πρωί, οι δράστιδες, εισήλθαν σε κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, όπου προσποιούμενες τις πελάτισσες και εκμεταλλευόμενες το συνωστισμό, αφαίρεσαν από ημεδαπή, ένα πορτοφόλι, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κατάφεραν να εντοπίσουν τις δύο δράστιδες, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, το ίδιο πρωί, σε δύο ακόμη καταστήματα της πόλης, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσαν από την κατοχή δύο ακόμη ημεδαπών γυναικών τα πορτοφόλια τους, που περιείχαν χρήματα και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή των δράστιδων βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα χρηματικά ποσά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στις δικαιούχους τους.