Τι είπε ο «πεφωτισμένος» Τόσκας στην Ελληνική τηλεόραση; μα φυσικά φταίνε οι δημοσιογράφοι για το θέμα της αίσθησης της ανασφάλειας των πολιτών λόγω της αύξησης της εγκληματικότητας. Φταίνε οι δημοσιογράφοι και ειδικά της τηλεόρασης γιατί καλύπτουν με εκτενή ρεπορτάζ τις πυρκαγιές, γιατί τρέχουν πίσω από τα φονικά, τους βιασμούς τις ληστείες και γενικώς όπου υπάρχει το έγκλημα,  «τσούπ» και ένας δημοσιογράφος. Αυτό σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Τόσκα, – η ενημέρωση –  εντείνει την ανασφάλεια των πολιτών.

Αυτή αγαπητοί και αγαπητές αναγνώστριες είναι η αντίληψη, η άποψη; του κυρίου Τόσκα Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Για να καταλάβουμε, οι δημοσιογράφοι φταίνε που έχει δημιουργηθεί το αίσθημα της ανασφάλειας στην Ελλάδα, στην κοινωνία. Οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που «ξεστραβώνουν» τους πολίτες και τους μαθαίνουν για την ανύπαρκτη πολιτική σε ότι αφορά την προστασία του πολίτη και όχι το γεγονός ότι καθημερινά, οι πολίτες,  βιώνουν το έγκλημα στο «πετσί» τους και δεν τολμούν να «ξεμυτίσουν» έξω από τα σπίτια τους, ζώντας καθημερινά τον φόβο μήπως το κακό με τις ληστείες τους βρει μέσα σε αυτά.

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να κάνουν τα ρεπορτάζ προς όφελος της αντιπολίτευσης ή ότι τα εκτενή τους ρεπορτάζ στηρίζουν έμμεσα την αντιπολίτευση.

Είναι δεδομένο πώς για να μιλάει ο ανεπαρκέστατος κ. Τόσκας με αυτήν την λογική ότι δεν έχει βγει στους δρόμους για να δει την εγκληματικότητα που ξετυλίγεται μέρα μεσημέρι στους δρόμους, στα καταστήματα, στα σπίτια.

Ο γυάλινος πύργος σαφώς και  προστατεύει αυτόν και την κυβέρνηση των ανικάνων που συμμετέχει. Μέχρι πότε;

Είναι τόσο ψεύτης που ούτε τα Δελτία Τύπου των υφισταμένων του στην Αστυνομία δεν διαβάζει.