Με ανάρτηση του στο facebook ο Α. Αντωνιάδης, γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, δήλωσε κάτι που δεν έκρυψε ποτέ, δηλαδή την επιθυμία του να μπει στην μάχη του σταυρού στις Εθνικές βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ. Το συχνό του όμως ενδιαφέρων και οι παρεμβάσεις του για τα δημοτικά πράγματα, σε μία προσπάθεια να αλλάξει κάτι στην Ξάνθη,  προφανώς το εκμεταλλεύτηκαν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι, οι οποίοι επιθυμούν και αυτοί μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, αφήνοντας «έντεχνα» να διαρρεύσει μέσω «παπαγαλακίων», οι οποίοι σε αντάλλαγμα, θα στηριχθούν από αυτούς που διαδίδουν ότι ο Αντωνιάδης έβαλε «ρότα» για τον δήμο Ξάνθης, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αυτό, εξ όσον είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο ίδιος ο Α. Αντωνιάδης το ήξερε και με την ανάρτηση του στο διαδίκτυο βάζει τα πράγματα στην θέση τους, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα στον έναν επίσημα – κατά δήλωση του – υποψήφιο βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ και στον έτερο νυν αυτοδιοικητικό που προσανατολίζεται και αυτός να πάρει μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Με την ανάρτηση του αυτή ο Α. Αντωνιάδης ανεβάζει στους τρείς μέχρι στιγμής τους υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Α. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

«Εδώ και ένα χρόνο περίπου συμμετέχω σε μια προσπάθεια ενεργών πολιτών που είναι όλοι ίσοι μεταξύ ίσων και ο συντονιστής αυτήν την στιγμή είναι γνωστός σε όλους μας, με μόνο σκοπό την αλλαγή επιτέλους στον δήμο Ξάνθης. Συμπολίτες της προσφοράς και όχι της κομματικής ταμπέλας. Εφόσον επιθυμούσα την αλλαγή συντονιστή ή την ανάληψη αυτής της θέσης θα το είχα κάνει δημόσια και ειδικά μπροστά στους ανθρώπους αυτούς που εκτιμάω και που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Ποτέ δεν καπέλωσα κανένα και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ, γιατί δεν ήταν στα πλαίσια ούτε της πολιτικής μου και κυρίως προσωπικής μου ηθικής. Το έχω δηλώσει εδώ και καιρό ότι επιθυμία μου είναι να διεκδικήσω για πρώτη φορά τον σταυρό, μετά από δυο εκλογικές αναμετρήσεις σε λίστα, από τους συμπολίτες μου, για την κεντρική πολιτική σκηνή. Εκπροσωπώντας τον χώρο μου και κυρίως τους προοδευτικούς πολίτες του νομού μας, τον χώρο του προοδευτικού κέντρου και του σοσιαλφιλελευθερισμού, της ιδεολογίας που με εκφράζει απόλυτα και του χώρου που στάθηκε πατριωτικά απέναντι στον πολίτη και την χώρα, βάζοντας στην άκρη το κομματικό συμφέρον, σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Τον χώρο τον οποίο τον τίμησα αυτά τα χρόνια και στο παραβάν και εκτός παραβάν. Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι καταστάσεις θα είμαι παρών στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. ΕΦΟΣΟΝ!»