ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ξάνθης, το ΔΣ των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έπρεπε να συναντηθεί με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να μεταφέρει αίτημα των απολυομένων αναπληρωτών καθηγητών για να του –της αποστέλλονται τα σχετικά έγγραφα της απόλυσης τους. Δηλαδή για να γίνει ποιο κατανοητό. Αν δεν πήγαινε το ΔΣ στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα έγγραφα των απολυομένων αναπληρωτών καθηγητών η Διεύθυνση δεν θα τους τα έστελνε; Αν κάποιος δηλαδή έχει τόπο διαμονής στο Καστελόριζο θα έπρεπε να έρθει στην Ξάνθη για να πάρει τα χαρτιά της απόλυσης του; Εμ ύστερα είναι να απορεί κανείς γιατί οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ασχολούνται για το ποιος ομοφοβικός, ρατσιστής και ακραίος είπε τους gay φούστηδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ.

(Εκτός αν εμείς δεν καταλάβαμε).

Κύριοι, αν δεν μπορείτε να τα στείλετε πάρτε ένα ταχυδρομικό περιστέρι.

Έγγραφα απόλυσης αναπληρωτριών/τών

Posted: 22 Jun 2018 09:35 PM PDT

Σε συνάντηση που είχε το ΔΣ της ΕΛΜΕ με τον Διευθυντή Β/θμιας εκπαίδευσης θέσαμε και το θέμα παραλαβής των εγγράφων απόλυσής από τις/τους αναπληρωτριες/ές που δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Ξάνθη.

Επειδή τα έγγραφα αυτά εκδίδονται μετά την ημερομηνία απόλυσης και οι συναδέλφισσες/οι θα έχουν ήδη φύγει για τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, ζητήσαμε, και έγινε δεκτό, να αποσταλούν στις/στους ενδιαφερόμενες/ους.

Όσες/οι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία της ΔΔΕ Ξάνθης. Η αποστολή θα γίνεται με χρέωση της/του παραλήπτριας/η.

 

Παρακαλούμε να διαχυθεί η ενημέρωση σε όλες και όλους τις /τους αναπληρώτριες/ές.