«Θερίζουν» τα ναρκωτικά στην Ξάνθη

Ένας άνδρας από το Δροσερό βρέθηκε στην άκρη του δρόμου  από τους αστυνομικούς της Ξάνθης, σε κωματώδη κατάσταση, στην εθνική οδό Ξάνθης Λάγους και ποιο συγκεκριμένα στο δρόμο που οδηγεί στο Δροσερό δίπλα από το κατάστημα χονδρικής.

Την αστυνομία ειδοποίησαν διερχόμενοι πολίτες καθώς είδαν τον άνδρα πεσμένο στην άκρη του δρόμου.

Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο από τους αστυνομικούς το οποίο και παρέλαβε τον αναίσθητο άνδρα μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας εκείνη η συμβολή του δρόμου (που οδηγεί στο Δροσερό) με την Εθνική οδό, είναι το σημείο συνάντησης εμπόρων και βαποριών και γίνεται το «αλισβερίσι» με τις ναρκωτικές ουσίες και ενίοτε όπως εικάζεται, πάνω στην «δοκιμή» τα βαποράκια – χρήστες, έχουν και τα ατυχήματα της «δουλειάς».

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο όπως αναφέρει η πηγή μας, οι ναρκωτικές ουσίες αλλάζουν χέρια και ξεκινά η προώθηση προς το Δροσερό και άλλες περιοχές της Ξάνθης. Βοηθά σε αυτό η Εθνική που είναι ένας καλός και γρήγορος δρόμος διαφυγής

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που συνάδελφοι δημοσιογράφοι όπως και συνεργάτης της xanthitimes.gr πετροβολήθηκε από ανήλικους σε αυτό τον δρόμο στην προσπάθειά τους να πλησιάσουν τον οικισμό,  οι οποίοι ανήλικοι,  προφανώς είναι επιφορτισμένοι να είναι τα μάτια και τα αυτιά των εμπόρων ναρκωτικών ουσιών και αποτρέπουν την προσέγγιση σε «μη έχοντας εργασία» στην περιοχή.

Η πολιτεία και η Αστυνομία της Ξάνθης από χθες έπρεπε να «καθαρίσουν» τα τοπίο για να μην κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από την χρήση ναρκωτικών ουσιών.