ΦΤΑΝΕΙ… ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ!

Με πολύ σοβαρά επιχειρήματα και την αποτύπωση της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουν και οι δημότες της Ξάνθης εξ αιτίας της ανεπάρκειας των κυβερνητικών στελεχών, ο δήμαρχος Ξάνθης, απαντά πλέον στους «νεόκοπους» σωτήρες ως δήμαρχος αλλά και ως στέλεχος της ΝΔ. Αποτυπώνει στην ανακοίνωση του όλα αυτά που οι Ξανθιώτες λένε και που τα περισσότερα προβλήματα και αδυναμίες της δημοτικής αρχής σκοντάφτουν στην γραφειοκρατία και τον «ωχαδερφισμό» των κυβερνόντων.

Ως ΝΔ απαντά ο δήμαρχος Ξάνθης στις κατηγορίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και καταλήγει λέγοντας ότι «εφ όσον δεν μπορείτε, τουλάχιστον μην βάζετε εμπόδια στην λειτουργία του Δήμου».

Ο Δήμος μας όχι μόνο αναδεικνύει με παρεμβάσεις όπως συντήρηση, επισκευή, τοποθέτηση εξοπλισμού τα υφιστάμενα αθλητικά κέντρα, αλλά δημιουργεί και νέους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας εργάζονται αδιάκοπα μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ενώ για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις υλοποιούνται οι απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες ώστε να αποτελούν σύγχρονους και ασφαλείς χώρους άθλησης.

Σήμερα όμως «κάποιοι» με την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ ειλικρινά μας εξέπληξαν και μάλιστα… ευχάριστα, διότι αγωνιούσαμε για την ύπαρξή τους!

Ξαφνικά λοιπόν, έπειτα από τρία χρόνια παντελούς απουσίας από τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της Ξάνθης μας, οι συγκεκριμένοι «κύριοι», αγωνιώντας προφανώς για το δικό τους μέλλον,  θυμήθηκαν να ασχοληθούν με τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

Είναι οι ίδιοι  άνθρωποι βέβαια που αυξάνουν τη φορολογία, μειώνουν μισθούς και συντάξεις, παγώνουν ή ακυρώνουν επενδύσεις που είχαν δρομολογηθεί για τη χώρα και πρωτίστως νοιάζονται για τις καρέκλες της εξουσίας. Είναι οι ίδιοι δυστυχώς άνθρωποι που καθημερινά πετάνε στο δρόμο αδύναμους οικονομικά συνδημότες μας, που βλέπουν τα σπίτια τους να βγαίνουν στο σφυρί μέσω ηλεκτρονικών πλέον πλειστηριασμών, που καθημερινά υλοποιούν αυτά για τα οποία επί χρόνια «ξεσήκωναν» το λαό και «φωνασκούσαν» στις πλατείες και στα πεζοδρόμια…

Μετά λοιπόν από τρία χρόνια παντελούς απουσίας από τα προβλήματα της Ξάνθη μας και γενικότερα της πατρίδας, στο παρά πέντε των βουλευτικών εκλογών, οι «κύριοι» είναι εμφανές ότι αναζητούν ρόλους, διότι πιστεύουν ότι οι πολίτες δεν έχουν μνήμη και μπορεί να συνεχιστεί εσαεί ο εμπαιγμός σε βάρος του Ξανθιώτικου λαού…

Νεόκοποι «σωτήρες» της Ξάνθης, αντί να κραυγάζετε και να «αδικείτε» συνεχώς ανθρώπους και μάλιστα τον Δήμαρχο της πόλης που συνεχώς «στοχοποιείτε» κατά το πώς σας  βολεύει, -όπως για παράδειγμα με τους αθλητικούς χώρους της πόλης που προσπαθούμε παρά τα συνεχή γραφειοκρατικά και πολιτικά εμπόδια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα για οριστική επίλυση των προβλημάτων τους-ώστε αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, μη δημιουργείτε τουλάχιστον περισσότερα προβλήματα με τα νομοθετήματα της δικής σας Κυβέρνησης που τόσο «απλόχερα» ψηφίζετε…!

Όλοι μας κρινόμαστε. Ο χρόνος πλησιάζει και να είστε σίγουροι ότι οι πολίτες αγωνιούν να δώσουν την απάντησή τους στα έργα και τις ημέρες σας. Μην εκτίθεστε όμως κι άλλο, νομίζοντας ότι η άγνοια θα δίνει συνεχώς άλλοθι στην αδιαφορία σας…