«Κλειστό το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού»

Με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ρίχνει ευθύνες στον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο γιατί δεν χρηματοδότησε το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού με συνέπεια να μην λειτουργήσει φέτος. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά την κόντρα μεταξύ δύο πολιτικών προσώπων την «πληρώνουν» οι επισκέπτες του Φαλακρού και φυσικά η τοπική αγορά. Είναι αδιάφορο πλέον αν φταίει ο Χ. Μέτιος ή ο κ. Πατατακάκης. Ο λαός της Περιφέρειας βλέπει ακόμη έναν μοχλό ανάπτυξης να παραμένει ανενεργός εξ αιτίας της ανικανότητας και των δύο ανδρών να λειτουργήσουν από κοινού για το συμφέρων του λαού. Το να επιρρίπτει ευθύνες ο ένας στον άλλον είναι εύκολο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ  

Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω πως το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρό δεν θα λειτουργήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου 2018 καθώς και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα λόγω της  μεγάλης καθυστέρησης από πλευράς  της Περιφέρειας στην ανεύρεση επιπλέον χρημάτων, πέραν αυτών που εμείς είχαμε εξασφαλίσει από τα έσοδα της περσινής χρονιάς, τα οποία ωστόσο δεν επαρκούσαν ώστε να λειτουργήσει το κέντρο ολόκληρη τη χιονοδρομική περίοδο με αξιώσεις όπως λειτούργησε την περσινή χιονοδρομική περίοδο 2016-2017.

Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται όσα είχα καταγγείλει στην από 10 Δεκεμβρίου 2017 επιστολή διαμαρτυρίας μου για την αδιαφορία της Περιφέρειας αναφορικά με το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο της ΑΜΘ.

Ας ελπίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες από την έδρα της Περιφέρειας ώστε να επανέλθει το βουνό μας στην έστω και εν μέρει λειτουργία του.