Αύριο είναι η κρίσιμη μέρα για την ΣΕΚΑΠ, τους εργαζόμενους, τους καπνοπαραγωγούς, την κοινωνία της Ξάνθης. Με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ αναφέρουν ότι αύριο θα είναι συγκεντρωμένοι μαζί με τις οικογένειες τους και την κοινωνία της Ξάνθης έξω από το δικαστήριο. Ελπίζουμε όλοι σε μία θετική έκβαση. Τώρα βέβαια θα πρέπει να τονιστεί ότι κάποια στιγμή αυτοί που πραγματικά φταίνε που οι υπάλληλοι και οι καπνοπαραγωγοί και η κοινωνία της Ξάνθης είναι στην γωνία και αγωνίζεται για το αυτονόητο, μια θέση στον ήλιο, να πληρώσουν και να πληρώσουν παραδειγματικά για το έγκλημα τους απέναντι στην εταιρεία και την κοινωνία της Ξάνθης.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΩΝ

Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ και οι  οικογένειές μας καθώς και όλοι οι τοπικοί φορείς και παράγοντες θα βρισκόμαστε και πάλι στην Κομοτηνή την Τετάρτη 17-1-2018 στις 12:00μμ, ώστε με σθένος να υποστηρίξουμε την θέση μας για την αδιάκοπη λειτουργία της εταιρίας στην ακριτική περιοχή της Θράκης και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των καπνοπαραγωγών, αγροτών και εργαζομένων, όπως την οραματίστηκε ο ιδρυτής της.

Θα αγωνιστούμε ώστε να διατηρηθεί σε λειτουργία η ΣΕΚΑΠ, η οποία αποτελεί βασικό οικονομικό πνεύμονα της περιοχής και από τους πυλώνες της κοινωνικής συνοχής με την απαραίτητη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας ώστε να ανακοπεί το κύμα της αποβιομηχανοποίησης που μαστίζει πλέον την Θράκη.

Μαζί με το λαό της Θράκης και την τοπική κοινωνία θα τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ΣΕΚΑΠ ζωντανή, ώστε να οδηγηθεί σε πορεία μεγάλης ανάπτυξης συνεισφέροντας ακόμη πιο δυναμικά στην οικονομία της περιοχή μας.

 

Εκ των Δ/Σ

 

Ο Πρόεδρος                                               Ο Πρόεδρος

Εργαζομένων ΣΕΚΑΠ                          Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων

 

 

 

 

Σαμαράς Δημήτριος                                   Γαβριηλίδης Κων/νος