Είχαν πρόσφατα αρραβωνιαστεί και σκόπευαν στο μέλλον να ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου και με αυτόν τον τρόπο να χαράξουν μαζί μία κοινή πορεία στη ζωή.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια…

Ο Χρήστος Στεφανάκης από τη Χερσόνησο και η Μαρία Κωστίδη με καταγωγή από την Τήλο είχαν γνωριστεί στη σχολή όπου σπούδαζαν και ερωτεύτηκαν.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη! Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί στο δυστύχημα (ΦΩΤΟ)

Πρόσφατα είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους και ήταν χαρούμενοι. Η οικογένεια της Μαρίας είχε έρθει από την Τήλο στην Κρήτη προκειμένου να γνωρίσει την οικογένειά του Χρήστου. Οι δύο οικογένειες που ξεκληρίστηκαν επέστρεφαν από τα Χανιά όπου είχαν πάει βόλτα.

Στις 3 όμως το μεσημέρι όμως, η χαρά έγινε λύπη και ανείπωτος πόνος. Το όχημα στο οποίο επέβαινε το νεαρό ζευγάρι, οι γονείς της Μαρίας και η μικρή της αδελφή, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα με συνέπεια οι μελλόνυμφοι και η 41χρονη μητέρα της Μαρίας να βρουν ακαριαίο θάνατο. Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 47χρονος πατέρας της Μαρίας ο οποίος δίνει μάχη στο ΠΑΓΝΗ για να κρατηθεί στη ζωή. Τραυματισμένη αλλά καλά στην υγεία της είναι 15χρονη αδελφή της άτυχης κοπέλας.

Τόσο στη Χερσόνησο όσο και στην Τήλο, το κλίμα είναι βαρύ καθώς τα δυσάρεστα νέα μαθεύτηκαν σχδόν αμέσως…

(πηγή: ekriti)