Μία γρήγορη ματιά στον κόσμο

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Όπως δείχνουν τα πράγματα η «κουλτούρα» της Ελλάδος πέρασε και στην Γερμανία αφού η Μέρκελ και οι Σοσιαλιστές παρά τα αντίθετα που υποστήριζαν, ετοιμάζονται να τα βρούνε και να σχηματίσουν τον μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό προς χάριν των … Γερμανών. Όλα για την καρέκλα και στην Γερμανία.

Συνεχίζουν οι ισλαμιστές να σπέρνουν πτώματα στο διάβα τους με έναν τρόπο άνανδρο, και μία λογική του κρυμμένου τσακαλιού που ορμά μόνο στα ψοφίμια. Αυτή τελικά είναι οι περιβόητοι μαχητές του isis και των υπολοίπων ομοειδών «επαναστατικών – μαχητικών» ομάδων. Θρασίμια που σκοτώνουν πισώπλατα και μόνο γυναικόπαιδα γιατί δεν έχουν το σθένος να παλέψουν, τάχα μου για αυτά που πιστεύουν. Ψυχανώμαλοι, εκτελεστές αμάχων. Και όμως αυτές τις ομάδες των φονιάδων, υπήρξαν και υπάρχουν Ευρωπαίοι που τους ακολούθησαν και τους ακολουθούν σκοτώνοντας στο όνομα του Θεού. Ψεύτες και υποκριτές που προσπαθούν να κορέσουν την ανωμαλία και την δίψα τους για αίμα.

Άλλο ένα τρανό δείγμα όλης της ανωμαλίας και της απανθρωπιάς τα σκλαβοπάζαρα που έχουν στηθεί στην Λιβύη όπου ανήλικα παιδιά πουλιούνται στην κυριολεξία για πενταροδεκάρες για να κάνουν το κέφι τους λεφτάδες ανώμαλοι σε όλον τον κόσμο.

Και όσο για το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων που έχει στηθεί στην Τουρκία που «φιλοξενεί» τους πρόσφυγες από την Συρία, ξεπερνάει κάθε όριο απανθρωπιάς με την ανοχή της κυβέρνησης Ερντογάν αφού όπως λένε διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία στελέχη του κυβερνόντος κόμματος είναι οι μεσάζοντες.

Και το ποιο ωραίο απ όλα είναι που το ΚΚΕ ρωτάει αν ο Τσίπρας άκουσε κάτι για την γενοκτονία της Υεμένης. Εδώ ο Τσίπρας δεν ασχολείται με την γενοκτονία των Ελλήνων που τους έχει, άγνωστο για πόσο ακόμη στα πόδια του. Για την γενοκτονία της Υεμένης θα νοιαστεί;

Και μην ξεχνάμε ότι το καζάνι στην Σερβία βράζει και οι δύο υπερδυνάμεις μοιρασμένες όπως η Αμερική με την Αλβανία και Ρωσία με την Σερβία, αναμετρούν τις δυνάμεις τους.

Λέτε αυτοί οι δυό αντάμα να κάνουν έναν καλλίτερο κόσμο;