Χαλαρή Τετάρτη πριν από την “καταιγίδα” της ευρωμπάσκετ και τα προεκματικά του μουντιάλ της Πέμπτης!

Για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο. Τετάρτη το πρόγραμμα της ημέρας είναι αρκετά κακό, αλλά! Υπάρχει πάντα ένα μεγάλο “αλλά”. Ερχόμενος στην κατάλληλη τάμινγκ αυτή η μίνι διακοπή αφού από την Πέμπτη έρχονται τόσα πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μας που πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και σκέψη!

Μάθετε για τις εξελίξεις στο Νόμιμο Στοίχημα Online !

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως λίγο με τη σειρά. Καταρχάς για το Τετάρτη τα κουκιά είναι μετρημένα. Πολύ μετρημένα. Ένα ματς του κυπέλλου (Βέροια – Αιγινιάκ), κάτι cups στην Ισπανία και την Τουρκία στα πρώτα στάδια και έτσι οι ομάδες που συμμετέχουν είναι άγνωστες ακόμη και τέλος. Ησυχία. Η ηπειρωνία πριν την κουταγίδια. Γιατί από Πέμπτη έχουμε πραγματική καταστροφή.

Ευρω-καταιγίδα για την ακρίβεια. Στο ποδόσφαιρο έχουμε τα προκριματικά για το Μουντιάλ με την εθνική ομάδα να παίζει πρώτα με την Εσθονία και μετά με τη Βέλγιο, αμφότερα τα παιχνίδια στο “Γ. Καραϊσκάκης” έχοντας μια “χρυσή” ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση της ομάδας!

Στο άλλο μεγάλο σπορ, (ή στο εθνικό μας σπορ όπως πολλάκις το αποκαλούμε μετά από -συχνές- μεγάλες επιτυχίες) το μπάσκετ, έχουμε την έναρξη του ευρωμπάσκετ. Η εθνική μας ομάδα, σαν άλλος “Οδυσσέας” κι αφού περιπλανήθηκε στα νησιά της “προετοιμασίας χωρίς προπονητή” της “Αντετοκούνμπιας αποχώρησης” και φυσικά στο “μπουνιές στο Κάραβελ” φτάνει επιτέλους στην “Ιθάκη” της. Στο τζάμπολ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο ομιλος της Εθνικής μας θυμιζω ότι θα γίνει στο Ελσίνκι. Αν προκριθεί θα πάει στα νοκ-άουτ παιχνίδια της Τουρκίας. Ο Κώστας Μίσσας έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την εθνική μας στο τουρνουά κι όπως είπαμε μόνο εύκολα δεν ήταν τα πράγματα ως τώρα. Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της (Αντετονκούμπο) και κυρίως με μετριότατες εικόνες στα φιλικά. Απέναντί της, ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η Γαλλία, η πάντα “μπασκετική” Σλοβενία, η Πολωνία η Φινλανδία και η ανεβασμένη Ισλανδία.

Πάρτε μια ανάσα, γιατί από την Πέμπτη αρχίζουν πολλά!