Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιαννακίδη σε ένα θέμα που αφορά ξεκάθαρα την δικαιοσύνη και όχι τον “πολιτικό” κόσμο, τρομάρα μας, δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που περικλείεται σε μερικές μόνο λέξεις. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι ή ΝΔ, ή ΠΑΣΟΚ, ή ΠΟΤΑΜΙ.

Έλλειψη σοβαρότητας και πολιτικών πράξεων ο βουλευτής Σ. Γιαννακίδης και σε μία προσπάθεια να καλύψει την πιθανή αιτία, έτσι όπως την καταθέτει στην “Θ” ο κ. Καραμπίνης, εμπλοκής συγγενικού προσώπου του εταίρου βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Στογιανίδη, ο κ. Γιαννακίδης επιδίδεται στην ανάρτηση του στο γνωστό του παραλήρημα.

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣΕπαναδημοσιεύοντας λοιπόν σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου σχετικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ο κ. Γιαννακίδης σχολίασε πως: «Ο κ. Καραμπίνης αναζητά στήριξη και συμπαράσταση από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Φιλοδοξεί να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές στον Νομό Ξάνθης και δε διστάζει να χρησιμοποιεί το Πανεπιστήμιο για τους ιδιοτελείς σκοπούς του. Η Ν.Δ με κοινοβουλευτική ερώτηση απαίτησε να κουκουλωθεί η υπόθεση, όπως ακριβώς συνέβαινε με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, οι οποίες έδειχναν διαχρονικά ανοχή στην κακοδιαχείριση του ΔΠΘ. Η μάχη ενάντια στη διαφθορά και τη διαπλοκή είναι εθνική υπόθεση και αφορά το σύνολο της κοινωνίας».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την την ταμπακέρα όμως έτερον ουδέν. Αληθεύουν αυτά κ. Γιαννακίδη που λέει στην “Θ” ο κ. Καραμπίνης για τον έτερο βουλευτή της Ξάνθης;

Μεταφέρουμε την θέση του κ. Καραμπίνη όπως παρουσιάζεται στο ρεπορτάζ της “Θ”

ΑΘ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ: «Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»

ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣΑπό την πλευρά του ο κ. Καραμπίνης, που είχε αφήσει και στο πρόσφατο παρελθόν υπονοούμενα για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ξάνθη, αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει και με ονόματα, τονίζοντας ότι: «Ο κ. Γιαννακίδης δεν απαντά καθόλου στο γεγονός ότι έχω παραπέμψει στον εισαγγελέα τον μπατζανάκη του έτερου βουλευτή, κ. Στογιαννίδη, καθηγητή του ΔΠΘ κ. Τσαουσίδη, που κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα γιατί φαίνεται να έχει φάει 2.800.000€ Επίσης δεν απαντά καθόλου για τον έτερο “κολλητό” του πολιτικά, κ. Κασαββέτη, ο οποίος παραπέμφθηκε γιατί είχε δέκα χρόνια, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ, να πατήσει το πόδι του στο πανεπιστήμιο για να κάνει μαθήματα και εξαπάτησε το πανεπιστήμιο παίρνοντας 380.000€. ας απαντήσει λοιπό0ν πρώτα γι’ αυτά κι ας αφήσει μετά τον εκλεγμένο πρύτανη Καραμπίνη να κάνει τη δουλειά του, άσχετα αν τον ενοχλεί ή όχι. Επειδή επίσης έχω ακούσει και πάλι από τους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ να λέγεται πολλές φορές ότι το πανεπιστήμιο δεν είναι κανενός Καραμπίνη, θα ήθελα να δηλώσω ότι και η χώρα δεν είναι κανενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι θα κριθούμε από εκείνους που μας εξέλεξαν στις θέσεις στις οποίες βρισκόμαστε σήμερα».