Ραγδαίες εξελίξεις – Θρίλερ με τα απανθρακωμένα πτώματα στην Αττική

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ που εξελίσσεται από τα ξημερώματα… της Τετάρτης (24/05/2017) στην Αττική, όταν και βρέθηκαν δύο άτομα απανθρακωμένα μέσα σε αυτοκίνητα.

Σε αδελφό αστυνομικού φέρεται να ανήκει το αυτοκίνητο που βρέθηκε στο καμένο στο Σκαραμαγκά, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα απανθρακωμένο πτώμα. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας καθώς ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το δεύτερο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο Καβούρι, ανήκει σε Έλληνα και δεν έχει δηλωθεί τυχόν κλοπή του. Σχετικά με το αυτό το περιστατικό, φαίνεται να είναι πιθανότερο, αυτή την ώρα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν με διαφορά μόλις δύο ωρών μεταξύ τους.

Ειδικότερα, στις 04:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη Λ. Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Όπως τόνισε στο Αθηναϊκό – Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας.

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 06:00 κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου, εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο. Σημειώνεται ότι στις δύο επιχειρήσεις συμμετείχαν συνολικά 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ωστόσο, περισσότερο φως στις δύο περίεργες υποθέσεις θα δώσουν τα στοιχεία που προκύψουν από την προανάκριση, που έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.
Πηγή