Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές από οικίες στην πόλη της Καβάλας

 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού για κλοπή

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομικές έρευνες, δύο (2) κλοπές από οικίες, που είχαν διαπραχθεί την 21-7-2013 και την 4-3-2017, στην Καβάλα.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

 

Αναλυτικότερα, προέκυψε, ότι ο 18χρονος, κατά τις παραπάνω ημέρες, αφαίρεσε από το εσωτερικό δύο σπιτιών στην πόλη της Καβάλας, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

 

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

 

Εξιχνίαση κλοπής από μη λειτουργικό σχολείο σε χωριό του Έβρου

 

 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών για κλοπή

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, κλοπή από μη λειτουργικό σχολείο, που διαπράχθηκε, την 14-5-2017 το μεσημέρι, στο Ποιμενικό Έβρου.

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 22, 21 και 16 ετών, για κλοπή.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο, μετέβησαν σε μη λειτουργικό σχολείο και αφαίρεσαν δεκαπέντε (15) θερμαντικά σώματα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα θερμαντικά σώματα, τα οποία κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στο δικαιούχο τους.

 

Κατασχέθηκαν επίσης το παραπάνω όχημα και το ρυμουλκούμενο.

 

Σημειώνεται ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 22 και 21 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Σύλληψη 33χρονου υπηκόου Ρουμανίας διωκόμενου με Ένταλμα Σύλληψης

 

Συνελήφθη χθες (17-5-2017) το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.