Γράφει ο Ταξίαρχος ε.α Αργύρης Ανδριώτης

Στην προχθεσινή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός της φτωχευμένης Ελλάδας κ. Αλέξης Τσίπρας, είδε μπροστά του τον Μάκη Μπαλαούρα, έναν από τους βουλευτές που πήρε το επίδομα των 300 € και θέλησε να του κάνει… πλάκα. «Μπαλαούρα, να δώσεις τα λεφτά πίσω γρήγορα. Εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα» είπε ο πρωθυπουργός γελώντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κρύο το αστείο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μαύρο χιούμορ κ. Πρωθυπουργέ. Αλλά πάνω από όλα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ απέναντι σε ένα λαό που με τις πολιτικές σας, εσείς και οι προκάτοχοι σας, του έχετε στερήσει την αξιοπρέπεια, του έχετε στερήσει το χαμόγελο, την χαρά, την ευτυχία του έχετε ξεπουλήσει την πατρίδα του και τον έχετε να σφαδάζει κάτω από την μπότα των μνημονίων.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που ψάχνει στα σκουπίδια να βρεί φαγητό για να ξεγελάσει την πείνα του, θα σταματούσε αυτό το μαρτύριο έστω και για ένα μήνα.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που στήνονται στις ουρές για να πάρουν φαγητό από διάφορους κοινωνικούς φορείς, θα εξαγόραζε την αξιοπρέπεια του έστω και για ένα μήνα.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που οι ΔΕΗ του έχει κόψει το ρεύμα επειδή δεν έχει να πληρώσει τον λογαριασμό, θα μπορούσε να ξαναδεί ηλεκτρικό φώς αυτός και η οικογένεια του.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που του έχουν κατάσχει το σπίτι επειδή δεν είχε να πληρώσει την δόση του, (αλήθεια «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» ποιος το είχε πει;), θα μπορούσε να το είχε γλιτώσει έστω και προσωρινά.

Αν αυτά τα 300 € κ. Πρωθυπουργέ, τα είχε ένας από τους χιλιάδες συμπολίτες σας που …………………..(θα μπορούσα να γεμίσω πολλές σελίδες, αλλά αρκούμε σ’ αυτά).

Αλλά τι να καταλάβετε εσείς και οι όμοιοι σας με τις παχουλές και άκρως προκλητικές απολαβές και προνόμια  που απολαμβάνεται, χάρις σ’ αυτούς που προκαλείται βάναυσα, με το αστείο σας κ. Πρωθυπουργέ.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο και επί πλέον…….. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!

Καλή Ανάσταση. Αλλά ξέχασα, είστε Άθεος.

Αργύριος Ανδριώτης

Αξιωματικός ε.α.