Η Αστυνομία στην Καβάλα και στην Κομοτηνή συνέλαβε δύο Έλληνες οι οποίοι είχαν παράνομα βεγγαλικά. Δυστυχώς των ακατάλληλων για τα παιδιά βεγγαλικά “ανθίζουν” κάθε χρόνο τέτοια εποχή λόγω της Αναστάσεως του κυρίου. Φαίνεται πώς εκεί ποντάρουν οι οι επιτήδειοι και τα “λανσάρουν” στην αγορά.

Παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία κυκλοφορεί σποτ και υλικό για να πληροφορήσει τους πολίτες.

Το βίντεο βρίσκεται διαθέσιμο στην ιστοσελίδα και στα social media της ΕΛ.ΑΣ.

Παρατίθενται οι σχετικοί σύνδεσμοι:

–  http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=70388&Itemid=1868&lang

–  https://www.youtube.com/watch?v=Cl94vnVAP5w

–  https://www.facebook.com/hellenicpolice/videos/283892502049304/?pnref=story

–  https://twitter.com/hellenicpolice/status/850244414416928768

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

 

Κατασχέθηκαν 850 παιδικά αθύρματα

 

Συνελήφθη, χθες (6-4-2017) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 51χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κατάστημά του, τον εντόπισαν να κατέχει με σκοπό την πώληση 850 παιδικά αθύρματα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.  

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιδικά αθύρματα.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων

 

Κατασχέθηκαν 11 βεγγαλικά και 4 καπνογόνα

 

Συνελήφθη, χθες (6-4-2017) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, ιδιοκτησίας  του 48χρονου, όπου τον εντόπισαν να κατέχει με σκοπό την πώληση 11 βεγγαλικά και 4 καπνογόνα, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.

 

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη πυροτεχνίας.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.