Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Μας είπε πικαρισμένος ο πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού σήμερα το μεσημέρι ότι από δω και πέρα δεν θα απαντά στα τηλέφωνα μας, γιατί σε προηγούμενο άρθρο μας  χαρακτηρίσαμε την ενέργεια του ως προέδρου απαράδεκτη. Εμείς και μετά την σημερινή συνομιλία μας εξακολουθούμε την συμπεριφορά του να την θεωρούμε απαράδεκτη.

Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του προέδρου  διότι σε ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά την δημόσια υγεία, μιας και ο οργανισμός που προΐσταται, άπτεται της δημόσιας υγείας, δεν σήκωνε το τηλέφωνο πριν κοινοποιήσουμε το άρθρο στην XanthiTimes.gr.

Το προς κοινοποίηση θέμα που είχε σχέση με την δημόσια υγεία, πριν το κοινοποιήσουμε,  αναζητήσαμε τηλεφωνικά τον πρόεδρο και υπεύθυνο της δημοτικής επιχείρησης για να του θέσουμε υπ όψη το πρόβλημα, να το εξετάσει και να μας πει αν υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Ο κ. Πρόεδρος  δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Παραξενευτήκαμε γιατί μέχρι τώρα απέδειξε ότι, αν μη τι άλλο, είχε την ευαισθησία προκειμένου να ενημερωθούν οι συνδημότες μας για θέματα της αρμοδιότητος του να απαντά στα τηλέφωνα.

Μετά από δύο 24ωρα προσπαθειών να βρούμε τον κ. πρόεδρο, αυτό δεν κατέστη  δυνατό, οπότε και κοινοποιήσαμε το άρθρο.

Ανησύχησε η γειτονιά αλλά αυτό προφανώς άφηνε αδιάφορο τον πρόεδρο του εν λόγω Δημοτικού Οργανισμού αφού δεν σήκωνε το τηλέφωνο για να ενημερώσει τους συνδημότες του επειδή ήταν … πικαρισμένος αλλά ούτε και αντέδρασε στο δημοσίευμα μας και είναι απορίας άξιο γιατί και καμιά δικαστική αρχή στην Ξάνθη δεν αντέδρασε.

Σήμερα το μεσημέρι, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας και Ζωής της οποίας επίσης είναι μέλος, μας είπε ότι δεν σήκωνε το τηλέφωνο γιατί σε προηγούμενο άρθρο τον χαρακτηρίσαμε «απαράδεκτο».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι θεωρούμε απαράδεκτες τις πολιτικές του πράξεις και συμπεριφορές και όχι το άτομο του το οποίο το υπολυπτόμεθα, εκτιμούμε και σεβόμαστε. Όμως ξεκαθαρίζουμε ότι εκεί τον τοποθέτησε ο Ξανθιώτικος λαός για να τον υπηρετήσει και όχι να … πικάρεται.

Τελικό συμπέρασμα, αν τους πολιτικούς αυτού  του τόπου, τους χαϊδεύεις στα αυτιά, σου απαντάνε στα τηλέφωνα και όλα μέλι γάλα… κάτι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ περίπου, που λέει ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι απέναντι μας … Έτσι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού.

Δηλαδή για να γίνει κατανοητό, επειδή σε προηγούμενο άρθρο μας  χαρακτηρίσαμε την ενέργεια του  προέδρου απαράδεκτη … Μας έβαλε στην μαύρη λίστα και δεν απαντά όταν τον καλούμε στο τηλέφωνο.

Εμείς όμως, απαντά δεν απαντά στα τηλέφωνα μας, μόνο για την ενημέρωση των αναγνωστών μας ,θα γράφουμε αυτό που νομίζουμε ότι είναι προς το συμφέρων των αναγνωστών μας και μόνον αυτό.

Η XanthiTimes.gr από την ημέρα που ανέβηκε στο διαδίκτυο, δεν είναι υπάλληλος κανενός πολιτικού που απαντά στα τηλέφωνα μόνο αν του είμαστε αρεστοί.

Αυτά για την ώρα αγαπητέ φίλε Πρόεδρε.