Λεπτά πριν κλείσει το κατάστημα του Grand Masoutis, στην ανατολική έξοδο της Κομοτηνής, άγνωστος κουκουλοφόρος άνδρας εισέβαλε και με την απειλή όπλου απέσπασε χρηματικό ποσό από την ταμεία του καταστήματος. Η αστυνομική υπηρεσία Κομοτηνής διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ληστή. Ο τρόπος δράσης και οι κινήσεις προβληματίζουν διότι δείχνουν εμπειρία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Σχετικά με τον Συγγραφέα
Xanthi Times
Ηλεκτρονική εφημερίδα Xanthitimes.gr ειδήσεις από την Ξάνθη, Α.Μ.Θ, την Ελλάδα και τον κόσμο. Έγκαιρη και έγκυρη Ενημέρωση - www.xanthitimes.gr.
σχετικές αναρτήσεις
Πρόσφατα άρθρα
- Η ανακοίνωση των Τριτέκνων και η άμεση αντίδραση του Δημάρχου
- Νέα θεματική ενότητα στην εκπαίδευση της Αστυνομικής Ακαδημίας για την ελευθερία της έκφρασης και την ασφάλεια των δημοσιογράφων και επαγγελματιών των Μ.Μ.Ε.- Συνεργασία με την UNESCO και το Διεθνές Κέντρο για την Ασφάλεια και Εκπαίδευση των Δημοσιογράφων (ICSJ)
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ κ.κ. Π Α Ν Τ Ε Λ Ε Η Μ Ο Ν Ο Σ
- Βολές της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά Τοψίδη για τις επικίνδυνες γέφυρες
- Οι εκπαιδευτικές δράσεις της ΦΕΞ 2025-206 Έναρξη των εργαστηρίων μας!!!!!!!!
- Βασίλης Παπαδόπουλος Πολιτικός και Ιατρός
- Οι έφεδροι Αξιωματικοί της Ξάνθης, τιμούν τον προστάτη Άγιό τους
- Η παραβίαση των πολωνικών συνόρων από Ρωσικά Drones: Διδάγματα για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας
- Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την αποτρόπαια επίθεση λαθροεισβολέα σε 3 γυναίκες στο Αιγάλεω
- Γιατί επιτρέπει η Πολιτεία την ανθελληνική συμπεριφορά μειονοτικών δημάρχων;