ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/12/2021

Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα και μας υπόσχεται μία Τετάρτη, γεμάτη ψυχαγωγία, δημιουργικότητα, έρωτα, ρομαντισμό και πάθος, ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, μία άκρως ευνοϊκή ημέρα, η σημερινή για εσένα! Φρόντισε να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Θα είσαι περιζήτητος και δημοφιλής στον περίγυρο σου, θα κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα βλέμματα, είναι στραμμένα επάνω σου και εσύ το απολαμβάνεις στο έπακρο! Δημιουργικές ή καλλιτεχνικές ασχολίες, ευνοούνται τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πληθώρα κατακτήσεων και θαυμαστών και σίγουρα ασταμάτητο φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, θα σου αποδείξει με ποικίλους τρόπους τον έρωτα του και το πάθος σου προς το πρόσωπο σου! Πείτε ναι σε παθιασμένες ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει οπωσδήποτε, να αποφύγεις ανούσια ανταγωνιστικότητα και έπαρση! Οικονομικά, η τύχη θα σου φέρει άπειρες λύσεις και κέρδη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα θα καλύψεις με ευκολία την ανάγκη σου για ασφάλεια και ηρεμία! Θα απολαύσεις την ζεστασιά του σπιτιού σου, αφού μάλλον δεν έχεις ιδιαίτερα όρεξη για ψυχαγωγικές εξόδους και κοινωνικές επαφές! Μέσα από την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη και φροντίδα! Επιπλέον, οικιακά θέματα λύνονται επιτέλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, ίσως απογοητευτεί σήμερα, κυρίως λόγω της κυκλοθυμικής σου διάθεσης και της τάσης σου για γκρίνια και παράλογα παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επικοινωνία με κάποιο άτομο, από το ερωτικό σου παρελθόν και ίσως να επιδιώξετε επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα πετύχεις έναν στόχο, που θα επαναφέρει την αίσθηση ασφάλειας! Οικονομικά, θα έρθουν κάποια απρόσμενα έξοδα οικογενειακά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα ο οξυδερκής και σοφός τρόπος που επικοινωνείς και συνομιλείς, εντυπωσιάζει τον κοινωνικό και τον φιλικό σου κύκλο! Θα καταφέρεις και θα πετύχεις αρκετούς από τους στόχους και τις ιδέες σου! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις σχέδια και να κάνεις χαρμόσυνες αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις με το άλλο σου, μία συζήτηση που έπρεπε να κάνετε, εδώ και αρκετές ημέρες, ώστε να βρείτε επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πες χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα μεγάλο ναι, σε ερωτικά ξεκινήματα, νέες γνωριμίες, φλερτ και χαρμόσυνα μηνύματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, προσαρμόσου με τις νέες συνθήκες που έρχονται και δεν θα χάσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις μάλλον επιπόλαια και θα το μετανιώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, θα νιώσεις επιτέλους, ηρεμία, ασφάλεια και συναισθηματική πληρότητα, ύστερα από εποικοδομητικές συγκυρίες και εξελίξεις! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, η υπομονή σου, οι αξίες σου και η πειθώ σου, θα σου φέρει τα αποτελέσματα που θες! Με δυναμικότητα και εντιμότητα, θα φέρεις και πάλι σταθερότητα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αισθησιακές και καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό! Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η τάση σου να τον καταπιέζεις και να τον ζηλεύεις χωρίς προφανή λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε μία αξιόλογη κατάκτηση σου, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αισθάνεσαι κουρασμένος και οι αργοί σου ρυθμοί θα σου φέρουν αρνητικές συνέπειες! Στα οικονομικά σου πετυχαίνεις υψηλούς στόχους και σκοπούς!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, ξέρεις πως να προβάλλεις τον εαυτό σου και πως θα καταπλήξεις τα πλήθη! Σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος και απολαμβάνεις την προσοχή των άλλων! Ξεχωρίζει η γοητεία και η λάμψη σου, όμως κάποιες φορές γίνεσαι εγωιστής και απαιτητικός, χαρακτηριστικά που οφείλεις να περιορίσεις άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή εύνοια και απόλαυσε παθιασμένες, αλλά και ρομαντικές στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αναμένεις κάποιες αλλαγές σήμερα, θετικές, αλλά και αρνητικές! Το σίγουρο πάντως είναι, πως δεν θα σταματάς να μετράς κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο υπερβολικός και επιπόλαια παρορμητικός! Οικονομικά, κάνεις πολλά έξοδα κυρίως για να φανείς γενναιόδωρος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα εστιάζεις στην ψυχολογία σου και στον εσωτερικό σου κόσμο και κυρίως στην βελτίωση της διάθεσης σου! Έχεις την ικανότητα να ξεπεράσεις μια και καλή, άγχη και φοβίες, με ευκολία! Κατάλληλη ημέρα επίσης, για να ασχοληθείς με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις, που σε ευχαριστούν! Γιατρεύεις πληγές και εκμεταλλεύεσαι με επιτυχία την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι την σημερινή ημέρα σε εξιδανικεύσεις και ερωτικές ουτοπίες, ιδίως απέναντι σε μία νέα γνωριμία, η οποία ενδεχομένως, να σε απογοητεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές σχέσεις, γιατί κινδυνεύεις από μεγάλες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ασχοληθείς και θα αφιερώσεις την ημέρα στον φιλικό τομέα! Οι φίλοι σου επί του παρόντος, θα είναι για εσένα ό,τι πιο σημαντικό και αποφασίζεις να τους κάνεις χαρούμενους και ευχαριστημένους από εσένα! Έρχεσαι πιο κοντά με έναν φίλο σου συναισθηματικά και περνάτε όμορφα μαζί! Επιπλέον, είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με αγαθοεργίες και ανθρωπιστικές προσφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου και απολαμβάνεις θετικές αλλαγές στην σχέση ή τον γάμο σας. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πιο πολύ με φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, παρά με τις ερωτικές! Ωστόσο, ίσως υπάρξει μία νέα γνωριμία, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεχωρίζεις για τις καινοτόμες ιδέες σου και την γοργή σκέψη σου! Οικονομικά, θα έχεις αρκετές απρόσμενες λύσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ασχοληθείς κυρίως με στους στόχους, τα σχέδια και τους σκοπούς σου και ξέρεις πολύ καλά τον τρόπο να υλοποιήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου! Κοινωνικά προβάλλεσαι θετικά και κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των άλλων και θα έχεις σίγουρα βελτίωση της καλής κοινωνικής σου εικόνας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις απαιτητικότητα, ψυχρότητα και δογματικότητα, απέναντι στο άλλο σου μισό, αν δεν θες να προκαλέσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία γοητευτική κατάκτηση, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πετυχαίνεις και θα έχεις σίγουρα ικανοποίηση! Οικονομικά, κλείνεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη , σήμερα έχεις μεγάλη θέληση για μάθηση, ειδήσεις και πληροφορίες! Επιπλέον, έντονη είναι η επιθυμία σου να μεταδίδεις και εσύ στους άλλους, τις γνώσεις σου, μέσα από συζητήσεις, συναναστροφές και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως ο περίγυρος σου, σε θαυμάζει για το εύστροφο μυαλό σου και το χιούμορ σου! Ιδανική ημέρα για ταξίδια και ψυχαγωγικές εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε μακριά από ξεσπάσματα και σίγουρα θα απολαύσεις μία απόλυτα διασκεδαστική ημέρα με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα, έχεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, νέα ραντεβού, ευχάριστα μηνύματα και χαρούμενα τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να αναμένεις αναποδιές στις οικονομικές σου υποθέσεις, την σημερινή ημέρα! Στην καριέρα, πετυχαίνεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι πολύ διαισθητικός και ιδιαίτερα διορατικός! Καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα, να μην ανοίγεσαι πολύ κοινωνικά, αφού είσαι μένοντας σιωπηλός, μπορείς να καταλάβεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι ακριβώς συμβαίνει και τις προθέσεις πίσω από τα λόγια του άλλου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι ζηλιάρης, κτητικός και καταπιεστικός προς το ταίρι σου, το οποίο θα θεωρήσει πως χάνει την εμπιστοσύνη σου! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις με ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μία νέα γοητευτική γνωριμία, είναι προ των πυλών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι στους άλλους και σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πως φαίνεσαι στα μάτια των γύρων σου και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Πάντως γενικά, την σημερινή ημέρα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται και επιπλέον σε βοηθούν, κυρίως σε αποφάσεις και δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να αναμένεις μία ημέρα, γεμάτη τρυφερότητα, συντροφικότητα και ρομαντισμό με το ταίρι σου! Η σχέση ή ο γάμος σας, ενδυναμώνεται και αναζωπυρώνεται! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καλοδεχτείς μία νέα γοητευτική γνωριμία, που ενδεχομένως στον μέλλον, να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ιδίως μέσα από συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, πες όχι σε σπουδαίες αγορές σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προσφέρεις ανιδιοτελώς στους άλλους, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις! Ωστόσο, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τις δικές σου ανάγκες και γενικά για τον εαυτό σου! Πάντως η ημέρα, είναι ιδανική για διεκπεραιώσεις υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων, αλλά και για να ασχοληθείς με την φροντίδα του σώματος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις με πράξεις τον έρωτα σου στο άλλο σου μισό, ωστόσο καλό θα ήταν να γίνεις τρυφερός και στις λέξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς αναμένεις θετικές ερωτικές εξελίξεις, με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σου, που σε ενδιαφέρει καιρό τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα είσαι ικανός, αποτελεσματικός και αποδοτικός! Κάποια οικονομική εκκρεμότητα, τακτοποιείται την σημερινή ημέρα!

Πηγή: https://www.logiastarata.gr/