Παρουσιάστηκε επίσημα στον Ίασμο,το θέμα(αγρότες),η ονομασία(farmΊασμος),το logo και οι στολές με τις οποίες συμμετέχουμε στο καρναβάλι της Ξάνθης  2017, μετά από συνάντηση με μία από τις ομάδες εργασίας.”Οι farmΙασμιώτες άνοιξαν τα μπλόκα και εισβάλλουν στην Ξάνθη μας με .. ρούχα εργασίας”.Οι στολές θα είναι διαθέσιμες από την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου.Η τιμή έχει οριστεί στα 32,00 ευρώ.Κρατήσεις θα γίνονται καθημερινά εκτός Κυριακής από τον χώρο του ΚΑΠΗ στον Ίασμο και ώρες 17:00 έως 18:30.Τηλέφωνο για πληροφορίες αλλά και για ανθρώπους εκτός Ιάσμου : Νίκος 6987 877 034.

Όλο τον Φεβρουάριο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για λεπτομέρειες και ανακοινώσεις από τη σελίδα μας στο facebook.
Σας επισυνάπτουμε Δελτίο τύπου για την γενικότερη συμμετοχή μας στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές καθώς και την επίσημη φωτογραφία της στολής μας(και το logo) όπως αυτή θα βρίσκεται στον επίσημο διαδικτυακό χώρο της Ξάνθης.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου

Ίασμος Νομού Ροδόπης
ΤΚ 69200
ΤΗΛ 25340 22306

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου θα συμμετάσχει ενεργά στη φετινή διοργάνωση των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017.

Δεδομένης της πανελλαδικής εμβέλειας της διοργάνωσης αλλά και της βούλησής μας να συμβάλλουμε κατά το μέτρο του εφικτού στα πολιτιστικά δρώμενα της γειτονικής Ξάνθης η συμμετοχή μας στις Θ.Λ.Ε θα είναι διπλή. Αρχικά το Σάββατο 11/2/2017 το χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ.Ι θα λάβει μέρος στην παρέλαση λαογραφίας στην 15η σειρά ενώ επίσης την Κυριακή 26/2/2017 θα συμμετέχουμε οργανωμένα στην Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στην 29η σειρά.

Καλούμε μέλη, φίλους και γνωστούς να πλαισιώσουν την προσπάθειά μας συμμετέχοντας με την ομάδα μας στην καρναβαλική παρέλαση της 26ης Φεβρουαρίου. Η στήριξή σας θέτει τα θεμέλια ώστε να παγιωθεί η συμμετοχή μας στους πολιτιστικούς θεσμούς της Ξάνθης μελλοντικά.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης που με την ευγενική καθοδήγηση που μας παρείχε στάθηκε αρωγός στο εγχείρημά μας.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των σχετικών δράσεών μας θα συνιστούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς.