Οικογένεια Πλατή.

Εδώ και 30 χρόνια ασχολείται με τα χοιρινά, με την εξεργασία των κρεάτων και την διάθεση του χοιρινού κρέατος.

Ένας λόγος να επισκευτείται τους χώρους πώλησης των χοιρινών.

Η παρουσία τους και μόνο επί 30 χρόνια στην παραγωγή και διάθεση των χοιρινών είναι από μόνη της η σφραγίδα της ποιότητας.

 

ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΕΚΤΡΟΦΗ ΧΟΙΡΩΝ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ – ΥΙΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΗ Ο.Ε

 

Η πρότυπη χοιροτροφική μονάδα των ΥΙΟΙ ΑΘΑΝ. ΠΛΑΤΗ Ο.Ε. με έδρα τη Μανδρα Ξανθης είναι μία νέα επιχείρηση πλήρως εξοπλισμένη και κατασκευασμένη με όλα τα σύγχρονα μέσα για την εκτροφή των χοίρων.

Η επιχείρησή ασχολείται με την εκτροφή και εμπόριο ζώντων χοιρινών.

Ξεκίνησαν πριν 30 χρόνια με τη χοιροτροφική εκμετάλλευση και συνέχισαν με τη σφαγή και την πώληση χοιρινού κρέατος.

Από το 2000, η επιχείρηση επεκτάθηκε και εκσυγχρονίστηκε εκ νέου με την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού και αυτόματου συστήματος εκτροφής καθώς και με νέο εξοπλισμό, δημιουργώντας έτσι καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των χοίρων, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερο βάρος στη σωστή διατροφή των χοίρων με δημητριακά ελληνικής προέλευσης (καλαμπόκι, σιτάρι και κριθάρι).

Η χοιροτροφική μονάδα έχει πιστοποιηθεί και καθιέρωθει η εφαρμογή στα ελληνικά τυποποιητήρια κρέατος συγκεκριμένων κανόνων για τον τεμαχισμό, την αποστέωση, την επεξεργασία & τη συσκευασία του χοιρινού κρέατος που να διασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια του παραγόμενου χοιρινού κρέατος.

Η επιχείρηση, τέλος εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων HACCP. Κρεοπωλεία στην Ξανθη Εδώ και χρόνια με απόλυτη επιτυχία μέχρι σήμερα σφραγίζουν τη γνησιότητα στη σχέση μας με τον πελάτη.

Ντόπια κρέατα άριστης ποιότητας ήταν και παραμένει η εγγύηση που παρέχουμε στον καταναλωτή σεβόμενοι την καλή διατροφή του και ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις του.

Στα κρεοπωλεία τους σκοπός είναι οι πελάτες  να βρίσκουν πάντα  ολόφρεσκο άριστης ποιότητας κρέας.

Με σεβασμό στον καταναλωτή, δίνουν έμφαση στην ποιότητα και  παρέχουν επιλεγμένα κρέατα ελληνικής προέλευσης καθώς και παρασκευάσματα που δημιουργούμε με αγνά υλικά……… . Τα προϊόντα όπως Ρολά από Κοτόπουλο, Χοιρινό, Μοσχάρι, Γύρος, Χοιρινός η Ντόνερ, Χοιρινή Τηγανιά, Χοιρινά η Κοτόπουλο Σουβλάκια, Χοιρινά και Χοιρίδια Γάλακτος, Φτερούγες Κοτόπουλο, Στήθος, Κοτόπουλο Σνίτσελ, Χοιρινό η Μοσχαρίσιο, Μοσχάρια Μπούτια, Κοτόπουλο, Μπιφτέκια με ανάμικτο κιμά Κεμπάπ