Ντόναλντ Τράμπ μια ιστορία που κανένας δεν ξέρει που θα μας οδηγήσει. Διαβάζω σε πολλά σάιτ ότι επειδή ο Τράμπ έχει Έλληνα Σύμβουλο, μπορεί λέει, ο μεγαλοκτηματομεσίτης να μας στηρίξει…μη σας πω ότι μπορεί να μας…αγαπήσει κιόλας.

Μην βαυκαλίζεστε. Και άλλοι Έλληνες από την ομογένεια ήταν σύμβουλοι προέδρων και η Ελλάδα πείρε τα…κ@κ@λ@ όπως λένε οι πόντιοι.

Βέβαια βοήθησαν και οι ανίκανες κυβερνήσεις διαχρονικά.

 

Και αυτήν την εβδομάδα η αστυνομία της Περιφέρειας δραστηριοποιήθηκε έντονα με το κυνήγι της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών με αποτελέσματα τα οποία είναι χειροπιαστά.

Η ουσία δυστυχώς είναι για πόσο ακόμη καιρό οι καταπονημένοι αστυνομικοί της Περιφέρειας θα συνεχίσουν να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους όταν απέναντι τους στέκει μία κυβέρνηση η οποία αδυνατεί να στηρίξει το έργο τους.

Άραγε πόσο ακόμα, το φιλότιμο θα συμπορεύεται μαζί τους;

 

Σαφώς και έχουν δίκιο οι φοιτητές της Ξάνθης. Το λέμε κάθε μέρα στο ραδιόφωνο και το γράφουμε σε αυτόν εδώ τον χώρο.

Όσο ο Σύριζα και οι ουρές του ασχολείται με την Χρυσή Αυγή άλλο τόσο αυτή θα δυναμώνει. Μάλλον θα πρέπει να ασχοληθούν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες παρά με την δουλειά της δικαιοσύνης.

Γιατί αν το κατάλαβαν η υπόθεση της Χ.Α. βρίσκεται στην δικαιοσύνη και αυτή θα αποφασίσει.

Διαφορετικά είναι ευθεία παρέμβαση στο έργο της.

 

Η ιστορία που ανέδειξε το ΚΚΕ σχετικά με την προμήθεια των καυσοξύλων δεν συμβαίνει μόνο στο χωριό Κένταυρος αλλά σε όλη την ορεινή περιοχή του Νομού Ξάνθης.

Είναι η άλλη οπτική της κυβέρνησης περί κοινωνικής δικαιοσύνης.

Τα καυσόξυλα που είναι δίπλα στο χωριό θα τα πάρει ο έμπορας και καλά θα κάνει γιατί διαφορετικά πώς θα κινηθεί η αγορά, άρα δεν μπορούν να δοθούν στους κατοίκους του Κενταύρου. Αυτοί ας πάνε στα όρη στα άγρια βουνά για να πάρουν τα ξύλα που θα ζεσταθούν μαζί με τις οικογένειες τους.

Κοινωνική στήριξη με όρους οικονομίας.

Δηλαδή πόσο θα ανέβαινε το κοστολόγιο για να κατεβάσουν από τις κορφές και στους χωριανούς καυσόξυλα;

 

Ιστορική αναφορά στην απελευθέρωση της Χίου κάνει ο κ. Ανδριώτης ρίξτε της μια ματιά. Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Τώρα για το τι μαθαίνουν οι νέοι στα σχολιά μας φάνηκε από την προχθεσινή κατάληψη στα σχολεία που ρωτούσαν γιατι κλείνει νωρίς η πόρτα τους σχολείου.

Μα…για την ασφάλεια σας παιδιά μου….